Н У Х Т

Вражаючий творчий потенціал продемонструвала викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

27 листопада 2018

Вражаючий творчий потенціал продемонструвала викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела відкрите практичне заняття з англійської мови із використанням сучасних та інноваційних технологій для студентів 1 курсу напряму підготовки «Мененджмент».

Заняття відповідало змістовному модулю і було присвячене цікавій та надзвичайно важливій темі «The Economy of the United States of America», яка набуває особливої актуальності у контексті розвитку економічного співробітництва та інтернаціональної дружби між українським та американським народами.

На занятті був присутній запрошений гість із Сполучених Штатів Stuart Snuggs, який допомагав студентам дізнатися більше про Америку та її особливості.

Протягом заняття студенти здійснили захоплюючу подорож Сполученими Штатами, під час якої вони узагальнювали свої знання щодо географічного положення, мінеральних ресурсів, економіки, сільського господарства, політичного устрою та видатних місць країни, мову якої вони вивчають. Заняття супроводжувалося піснями, креативними завданнями, інтелектуальним брейн-рингом, відеоматеріалом про рецепт унікальності американської економіки «America’s exceptional economy», надзвичайно яскравими та цікавими індивідуальними презентаціями студентів і рольової грою за тематикою уроку.

Наталія Божок майстерно залучила носія мови Stuart Snuggs до постійної інтеракції зі студентами англійською мовою, який із ентузіазмом ділився своїми знаннями про різні аспекти життя Америки.

Під час уроку викладач використовувала інтерактивні методи і форми навчання, мультимедійну дошку та вдало поєднала свою педагогічну майстерність із новими методиками викладання. Наприкінці заняття окремі студенти отримали сертифікати за кращі доповіді та за активність на уроці.

Заняття відвідали завідувач і викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, які відзначили високий науково-методичний рівень, вражаючий творчий потенціал викладача та вмотивованість й активність її студентів на уроці.

Опублікований: 27-11-2018
Читайте також:
Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023

Із викликами сучасного суспільства в ІТ-індустрії познайомилися студенти Львівського коледжу

З метою ознайомлення студентів з викликами сучасного суспільства в ІТ-індустрії, залучення талановитих і вмотивованих студентів до розвитку і роботи в команді головою циклової комісії інформатики Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Михайлом Мандриком організована зустріч викладачів і студентів спеціальності «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із викликами сучасного суспільства в ІТ-індустрії познайомилися студенти Львівського коледжу 05 листопада 2018

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022