Н У Х Т

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

04 лютого 2019

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’ясопродуктів, а також розповісти, які небезпеки несе споживання таких продуктів.

І от протягом січня 2019 р. в університеті відбувалися зйомки для цього проекту. Молодий вчений, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко поспілкувався з журналістами й надав детальну інформацію по питанню недотримання виробниками всіх вимог законодавства до якості готової продукції, а також навів практичні рекомендації, як виявити недоброякісний м’ясопродукт на прилавку магазину чи продовольчого ринку та, звісно ж, у домашніх умовах вже куплений продукт.

Опублікований: 04-02-2019
Читайте також:
Генеральна репетиція магістрантів

Кінець січня для магістрантів другого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – напружений час: результати півторарічної праці знайшли своє відображення у кваліфікаційній роботі, яка вже скоро має бути представлена на розгляд висококваліфікованої екзаменаційної комісії. А поки що – генеральна репетиція – попередній захист, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генеральна репетиція магістрантів 24 січня 2024

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу в своєму прагненні до знань скористалися можливістю та відвідали організовану зустріч із керівником відомої в Україні рекламної компанії AZET Group (РЕКЛАМНАЯ СЛУЖБА СПАСЕНИЯ). Євгеній Толочин розпочав свій виступ із актуальної для студентів проблематики: вклад навчального закладу у побудову бізнес-зв’язків і кар’єрне з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу 14 вересня 2018

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася відкрита лекція «Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів», яку з дисципліни «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» для здобувачів-магістрантів першого курсу прочитала доцентка Наталія Ющенко. Лекція була присвячена  пит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти 28 листопада 2023