Н У Х Т

Нові горизонти та партнерства

09 липня 2024

Нові горизонти та партнерства

Кафедра експертизи харчових продуктів започатковує співпрацю з новим партнером – AMC Overseas FZE – транснаціональною компанією, що займається торгівлею та інвестиціями в Україні та країнах Перської затоки з 1996 року. Головні офіси знаходяться в Дубаї та Києві. Нещодавно було також відкрито нові офіси в Нідерландах і Узбекистані.

AMC Overseas FZE досліджує та розробляє нові продукти та послуги у галузях сільськогосподарської продукції, хімії сировини та харчовій промисловості. Завдяки глибокому вивченню реальних умов регіону компанія пропонує безпечні, стійкі та довгострокові рішення та відчутні результати у вказаних сферах.

Послуги, що надає компанія: закупівля сировини та сільськогосподарської продукції для промисловості по всьому світу; просування продукції з України на світові ринки (понад 50 країн); упровадження та маркетинг продукції в Україні; консультування міжнародних компаній з питань ведення бізнесу в Україні; постачання рішень для харчової промисловості у співпраці з SSP Pvt. limited.

AMC Overseas FZE співпрацює з іноземними компаніями, які здійснюють свою діяльність на території України. Під час війни, яка триває в Україні, коли міжнародні благодійні організації підтримують своєю допомогою різні сфери життя та реалізують свої проєкти, компанія також долучається до цієї благородної справи, вкладаючи знання, досвід і людські ресурси.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів та AMC Overseas FZE переконані в налагодженні довготривалих і взаємовигідних відносин, а також продуктивній співпраці!

Опублікований: 09-07-2024
Читайте також:
Фахівці кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів засвідчують високий рівень підготовки бакалаврів-заочників

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання, для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Очолив Екзаменаційну комісію завідувач кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів НУХТ Володимир Ковбаса. До складу ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів засвідчують високий рівень підготовки бакалаврів-заочників 19 лютого 2018

Починається ліквідація Держінспекції навчальних закладів

Стартує процес реорганізації Державної інспекції навчальних закладів у абсолютно новий орган, що відповідатиме за дотримання якості освіти та освітніх стандартів – Державну службу якості освіти. Відповідне рішення – про утворення комісії з реорганізації ДІНЗ – 17 січня 2018 року ухвалив Уряд України. «Щоб зареєструвати та запустити Державну службу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починається ліквідація Держінспекції навчальних закладів 18 січня 2018

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020

З особливостями діагностики та лікування COVID-19 знайомляться студенти-біотехнологи

Мабуть, немає жодної людини в нашій країни, життя якої не зачепила сумнозвісна коронавірусна хвороба або, як її офіційно називають, COVID-19. Новинні стрічки кожного дня поновлюються десятками повідомлень щодо карантину, обмежень, рішень влади, статистики захворілих і т.д. І не так часто з’являються новини, які стосуються медичної сторони діагности...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З особливостями діагностики та лікування COVID-19 знайомляться студенти-біотехнологи 15 травня 2020