Н У Х Т

Нові горизонти та партнерства

09 липня 2024

Нові горизонти та партнерства

Кафедра експертизи харчових продуктів започатковує співпрацю з новим партнером – AMC Overseas FZE – транснаціональною компанією, що займається торгівлею та інвестиціями в Україні та країнах Перської затоки з 1996 року. Головні офіси знаходяться в Дубаї та Києві. Нещодавно було також відкрито нові офіси в Нідерландах і Узбекистані.

AMC Overseas FZE досліджує та розробляє нові продукти та послуги у галузях сільськогосподарської продукції, хімії сировини та харчовій промисловості. Завдяки глибокому вивченню реальних умов регіону компанія пропонує безпечні, стійкі та довгострокові рішення та відчутні результати у вказаних сферах.

Послуги, що надає компанія: закупівля сировини та сільськогосподарської продукції для промисловості по всьому світу; просування продукції з України на світові ринки (понад 50 країн); упровадження та маркетинг продукції в Україні; консультування міжнародних компаній з питань ведення бізнесу в Україні; постачання рішень для харчової промисловості у співпраці з SSP Pvt. limited.

AMC Overseas FZE співпрацює з іноземними компаніями, які здійснюють свою діяльність на території України. Під час війни, яка триває в Україні, коли міжнародні благодійні організації підтримують своєю допомогою різні сфери життя та реалізують свої проєкти, компанія також долучається до цієї благородної справи, вкладаючи знання, досвід і людські ресурси.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів та AMC Overseas FZE переконані в налагодженні довготривалих і взаємовигідних відносин, а також продуктивній співпраці!

Опублікований: 09-07-2024
Читайте також:
Виробництво святкових кондитерських виробів опановували здобувачі-бакалаври з фахівчинею-практиком

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво святкових кондитерських виробів опановували здобувачі-бакалаври з фахівчинею-практиком 31 травня 2023

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ»

До університету завітала знімальна група ТРК «Телекомпанія «Київ», щоб розповісти своїм глядачам про вибір безпечного та якісного вершкового масла у рамках рубрики «Якісне життя». Її сюжет має на меті розповісти глядачам, на що варто звертати увагу при виборі масла. Журналісти звернулися до експертки з технології молочних продуктів, в.о. завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ» 31 січня 2025

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 травня 2021

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників

Здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, використавши набуті економічні знання та творчо-аналітичні здібності, відтворили своє бачення відновлення повоєнної економіки України в близькій і далекій перспективі. Студенти груп МА 1-3, МА 1-5, БО 1-11, ТП 1-13, ФІ 1-14 разом зі старшою викладачкою Тетяною Швед предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників 30 травня 2022