Н У Х Т

Міжнародний досвід здобуває доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування

27 квітня 2022

Міжнародний досвід здобуває доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування

З 1 квітня по 1 червня 2022 року завдяки отриманому гранту на мобільність від організації СEEPUS, доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива стажується в Університеті Крайова (м. Крайова, Румунія).

Крайова – місто, яке розташоване у наймальовничішому з південних регіонів Румунії – Олтенії, на березі річки Жіу, лівого притоку Дунаю із населенням трохи більше 300 тисяч мешканців. Місцевий Університет має 12 факультетів різного профілю, де навчаються 20 тисяч студентів. Інфраструктура університету досить розвинена, складається з багатьох навчальних та адміністративних корпусів, лабораторій, дослідницьких центрів, кількох бібліотек, спортивно-тренувальних баз, стадіонів і парку в англійському стилі. Тут навчаються студенти з багатьох країн світу, але переважна більшість все ж румуни.

Ольга Нежива стажується на кафедрі британського, американського та німецького навчання факультету філології, тому має можливість відвідувати лекції, семінари, зустрічатись зі студентами та викладачами, працювати у бібліотеках, а також провести декілька семінарів з практики англійської мови (граматика). Більшість лекцій відбуваються в інтерактивний спосіб, що заохочує студентів до роботи. Семінари проходять у спеціальних аудиторіях за участі невеликої кількості студентів.

Міжнародний досвід, який отримує доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива, є цікавим, пізнавальним і корисним. Наша колега переконана у важливості освітньої та наукової місії університету в сучасному світі. 

Опублікований: 27-04-2022
Читайте також:
До обговорення економіки і культури України у світових глобалізаційних процесах долучилися фахівці і студенти кафедри міжнародної економіки

Завідувач кафедри міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, професор Світлана Гуткевич як співорганізатор взяла участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка і культура України у світових глобалізаційних процесах: позиціонування і реалії», що працювала 21-22 березня в Київському уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення економіки і культури України у світових глобалізаційних процесах долучилися фахівці і студенти кафедри міжнародної економіки 23 березня 2018

Руйнуємо вікові стереотипи: менеджери персоналу тренують навички івент-менеджменту на Work Day 2025 для кандидатів 50+

За сприяння старшої викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Юлії Гринюк студентки освітньої програми «Менеджмент персоналу» другого курсу Олександра Данюк, Дар’я Пустова, Дар’я Піжівська, Маргарита Шкробот у рамках вивчення дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти» і, зокрема, проєктів боротьби з ейджизмом, а також третього курсу С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Руйнуємо вікові стереотипи: менеджери персоналу тренують навички івент-менеджменту на Work Day 2025 для кандидатів 50+ 21 жовтня 2025

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 червня 2019

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Інтенсифікація структурних змін, що відбуваються у харчовій промисловості України, визначає попит на фахівців нової формації, які здатні успішно реалізовувати виробничі завдання щодо створення продукції оздоровчого та профілактичного призначення для населення України. Тенденції розвитку ринку праці та високі вимоги працедавців до підготовки молодих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 31 січня 2022