Н У Х Т

Міжнародний досвід здобуває доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування

27 april 2022

Міжнародний досвід здобуває доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування

З 1 квітня по 1 червня 2022 року завдяки отриманому гранту на мобільність від організації СEEPUS, доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива стажується в Університеті Крайова (м. Крайова, Румунія).

Крайова – місто, яке розташоване у наймальовничішому з південних регіонів Румунії – Олтенії, на березі річки Жіу, лівого притоку Дунаю із населенням трохи більше 300 тисяч мешканців. Місцевий Університет має 12 факультетів різного профілю, де навчаються 20 тисяч студентів. Інфраструктура університету досить розвинена, складається з багатьох навчальних та адміністративних корпусів, лабораторій, дослідницьких центрів, кількох бібліотек, спортивно-тренувальних баз, стадіонів і парку в англійському стилі. Тут навчаються студенти з багатьох країн світу, але переважна більшість все ж румуни.

Ольга Нежива стажується на кафедрі британського, американського та німецького навчання факультету філології, тому має можливість відвідувати лекції, семінари, зустрічатись зі студентами та викладачами, працювати у бібліотеках, а також провести декілька семінарів з практики англійської мови (граматика). Більшість лекцій відбуваються в інтерактивний спосіб, що заохочує студентів до роботи. Семінари проходять у спеціальних аудиторіях за участі невеликої кількості студентів.

Міжнародний досвід, який отримує доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива, є цікавим, пізнавальним і корисним. Наша колега переконана у важливості освітньої та наукової місії університету в сучасному світі. 

Published on: 27-04-2022
Read also:
Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

READ YOURSELF

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 october 2019

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока»...

READ YOURSELF

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу 17 february 2023

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Незважаючи на дистанційне навчання, здобувачі груп ТІ-2-1 – ТІ-2-6, ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 успішно виконали перше лабораторне заняття «Технологія соковмісного безалкогольного напою тонізуючої дії та оцінка його якості» з дисципліни «Харчові технології. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». На лабораторному ...

READ YOURSELF

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів 23 february 2022

Україна тримається, міцний тил працює!

Магістрантка Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова продовжує річне стажування в Іспанії, у місті Таррагона, у R&D-центрі компанії «Dow». Ця всесвітньо відома компанія є лідером у виробництві полімерів для різних сфер застосування, зокрема, для полімерної упаковки Стажування Марії включає інжен...

READ YOURSELF

Україна тримається, міцний тил працює! 18 april 2022