Н У Х Т

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі

25 вересня 2020

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі

Міжнародна організація праці (МОП) – спеціалізована установа Організації Об'єднаних націй (ООН), що була заснована у 1919 році урядами різних країн для підтримки міжнародного співробітництва у справі забезпечення миру в усьому світі й зменшення соціальної несправедливості за рахунок поліпшення умов праці.

У листопаді 2019 року МОП і Представництво Європейського Союзу (ЄС) в Україні презентували проєкт ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», основна мета якого – сприяння безпечній, здоровій та задекларованій праці в Україні. Його очікуваним результатом, у близькій перспективі, є покращення дотримання Україною основних міжнародних і європейських норм із безпеки і здоров’я на роботі та трудових відносин.

У рамках проєкту відбувся літній навчальний марафон, що складався з 7 модулів на важливі теми: безпека і здоров’я на роботі; трудові відносини; інспекція праці; незадекларована праця; обов'язки роботодавця по створенню безпечних умов праці; праця в умовах дистанційного режиму роботи або неповного робочого дня.

У цих тренінгах брала участь доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, яка успішно склала екзамен з усіх 7 модулів і за результатами навчання отримала відповідний сертифікат.

Під час тренінгу були презентовані директиви, конвенції, технічні поради й настанови щодо шляхів ефективнішого узгодження української правової бази з міжнародними та європейськими трудовими нормами і передовою практикою ЄС. Ці матеріали дозволять якісно здійснювати навчання здобувачів освіти і впроваджувати у навчальний процес міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці.

 

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 лютого 2023

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 лютого 2019

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів

Питання безпеки є одним із найважливіших аспектів людського життя. Безперечно, безпека має стосунок до усіх сторін існування та діяльності людини. Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, наставниця групи ОП-3-7 Світлана Бажай-Жежерун провела бесіду зі здобувачами щодо питань безпеки життєдіяльності, зокрема поведінки на літніх канікулах....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів 30 червня 2022

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

Під час чергового лекторію відбулося знайомство здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із особливостями роботи вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього онлайн-простору завітала керівниця сектору рекрутингу Ribas Hotels Group Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group 04 жовтня 2024