Н У Х Т

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг».

Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова діяльність». Свої роботи презентували студенти групи МД-14: Ірина Глущенко, Єлизавета Кальченко, Ірина Войцехівська, Катерина Куц, Яна Ткаченко.

Презентація викликала живий інтерес у студентів 2-го курсу, вони задавали питання та отримували ґрунтовні відповіді щодо пошуку інформації за темами, своєчасності виконання, правил оформлення роботи і,  що особливо важливо, стосовно самостійності роботи та творчого підходу.

За відгуками студентів 2-го курсу захід був корисний та повчальний, його підготували і провели викладачі комісії Тетяна Чубін і Вікторія Гаража.

Опублікований: 15-02-2017
Читайте також:
Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 та 17 червня 2020 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося незвичне проведення Єдиного державного атестаційного іспиту для студентів 4-го та 2-го скороченого курсів спеціальності «Технології харчування» денної форми навчання. Здобувачі за крок до бажаного д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 червня 2020

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока

Перший місяць навчального року в нашому університеті традиційно насичений науковими конференціями за галузевими спеціалізаціями харчових виробництв. 23 вересня 2025 року, вже вшосте, відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока». Співорганізаторами заходу виступили Інституту про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока 26 вересня 2025

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води. Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води 27 вересня 2021

Набрав чинності Закон про тривалість відпустки освітян

19 липня набрав чинності Закон України від 1 липня 2022 № 2352-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин». Як інформує Профспілка працівників освіти і науки, Законом скасована імперативна норма щодо обмеження щорічної основної оплачуваної відпустки 24 календарними днями для педагогічних працівників. Тобто п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Набрав чинності Закон про тривалість відпустки освітян 20 липня 2022