Н У Х Т

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг».

Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова діяльність». Свої роботи презентували студенти групи МД-14: Ірина Глущенко, Єлизавета Кальченко, Ірина Войцехівська, Катерина Куц, Яна Ткаченко.

Презентація викликала живий інтерес у студентів 2-го курсу, вони задавали питання та отримували ґрунтовні відповіді щодо пошуку інформації за темами, своєчасності виконання, правил оформлення роботи і,  що особливо важливо, стосовно самостійності роботи та творчого підходу.

За відгуками студентів 2-го курсу захід був корисний та повчальний, його підготували і провели викладачі комісії Тетяна Чубін і Вікторія Гаража.

Опублікований: 15-02-2017
Читайте також:
Активна участь у конкурсах студентських наукових робіт приносить нашим здобувачам заслужені перемоги

Згідно з наказом МОН України Державний університет «Житомирська політехніка» був призначений базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)». Через карантинні обмеження переможці конкурсу були визначені галузевою комісією на під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна участь у конкурсах студентських наукових робіт приносить нашим здобувачам заслужені перемоги 01 липня 2020

З інноваційними технологіями охорони праці та пожежної безпеки познайомилися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

9-12 жовтня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру відбулася ХVIІ Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех-2018». За 16 років існування виставка «Технології захисту/ПожТех» набула статус головного галузевого виставкового проекту та стала авторитетною подією у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки, охорон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями охорони праці та пожежної безпеки познайомилися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 12 жовтня 2018

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

14 червня 2024 року здобувачі заочної форми навчання відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» склали державний кваліфікаційний екзамен. Роботу державної кваліфікаційної комісії з прийняття іспиту на технологічному відділенні спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ 17 червня 2024

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів. Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова 21 вересня 2018