Н У Х Т

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

08 жовтня 2024

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щотижня відбуваються нові профорієнтаційні івенти з цікавими воркшопами від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для майбутніх вступників.

Цього разу до Дня гостинності кафедра готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки Лариси Шаран організувала guest workshop від фахівця відомої мережі ресторанів «Tarantino Family».

У кулінарній студії кафедри профі-сушист Дмитро Мізернюк презентував особливості приготування страв сучасної японської кухні, а учасники воркшопу набули нові кулінарні навички, долучилися до процесу приготування з наступною дегустацією страв.

Учасники воркшопу – здобувачі освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» і наші студенти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія», які з задоволенням стали учасниками нетворкінгу з фахівцем для підвищення своєї професійної компетентності.

З освітньою діяльністю університету і факультету гостей ознайомила декантеса Віта Цирульнікова, а також фахово консультувала щодо особливостей вступу і можливостей підготовки до НМТ у НУХТ.

Активні студенти під модераторством голови студентської ради факультету Поліни Ляхович і голови профорієнтаційного сектору студради Катерини Асташенко організували екскурсію кампусом НУХТ, ділилися враженнями від навчання, наукової, культурно-мистецької, спортивної, волонтерської, благодійної діяльності для професійної, творчої, персональної реалізації в університетському житті.

Викладацько-студентська команда факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка професійно орієнтує молодь для свідомого вибору майбутньої професії!

Опублікований: 08-10-2024
Читайте також:
Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці»

100 років назад Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. 28 квітня в Україні теж відзначають День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці» 26 квітня 2019

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцентки кафедри Зоряни Романової з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ТБ-4-8, 8 ск. Відкрита лекція була присвячена питанням проєктування підприємств бродильної галузі промисловості. Тема заняття згідно з робочою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 26 жовтня 2023

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024 року асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко відвідала школу І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва, де зустрілася з учнями 11 класу.   Викладачка ознайомила школярів зі структурою нашого університету, спеціальностями та освітніми програмами, яким надається особлива підтримка держави. Більш де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів 18 вересня 2024

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Магістерська робота – це вирішення хоча й невеликої, але реальної проблеми у галузі. А для цього необхідно мати найновішу інформацію про розробки у цій сфері досліджень. Основним джерелом такої інформації є наукові публікації як у вітчизняних, так і у зарубіжних фахових і науково-практичних виданнях. Більшість із них представлені не лише в бібліоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2020