Н У Х Т

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

04 листопада 2021

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 13 вересня по 24 жовтня 2021 року доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Наталія Стукальська та Ігор Устименко пройшли науково-педагогічне стажування «Прикладні науково-технічні дослідження: європейський досвід і напрями розвитку» у Чеському технічному університеті у Празі, яке відбулося за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

У рамках стажування відбулася онлайн-зустріч на платформі ZOOM, під час якої зі вступним словом виступив директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва, доктор юридичних наук, професор Михайло Віхляєв. Він привітав усіх учасників і побажав продуктивної й цікавої роботи.

Далі відбулися лекції англійською мовою. Спікерами заходу були сертифікований коуч і наставник, dr Marcin Miziołek (Республіка Польща) та завідувачка кафедри іноземних мов, керівниця міжнародного офісу в Куявському університеті у Влоцлавеку та експертка у галузі освіти й електронного навчання для дорослих (Республіка Польща), mgr Joanna Skiba.

Під час лекції «Coaching in education as a tool of motivation» dr Marcinа Miziołekа, викладачі поглибили свої знання щодо додавання до освітнього процесу елементів, зокрема, коучингу для підбадьорювання здобувачів вищої освіти та необхідності їх мотивування й допомоги у зміні вектора мислення.

Лекція «Education as the source of life-long development» mgr Joanna Skiba стосувалася питань актуальних підходів до навчання у сьогоденні, постійного розвитку та удосконалення.

Згідно з програмою стажування Людмила Дейниченко, Наталія Стукальська та Ігор Устименко опанували питання: проблеми і перспективи формувань навичок студентів технічних спеціальностей в Україні та ЄС; проблеми і перспективи якісної підготовки ІТ-фахівців; досвід Європейських країн у формуванні якісної вищої інженерної освіти; ефективні методи викладання академічних програм; передумови та концепції створення віртуального навчального середовища; організація співпраці наукового керівника з іноземними аспірантами в освітньому процесі закладів вищої освіти.

За результатами стажування викладачами були підготовлені науково-методичні доповіді, тези яких опубліковані у збірнику, та отримані сертифікати, що засвідчують виконання навчального плану обсягом 180 годин (6 кредитів).

Набуті знання будуть використані викладачами під час викладання освітніх компонент освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві».

Вітаємо доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмилу Дейниченко, Наталію Стукальську та Ігоря Устименка з успішним проходженням міжнародного стажування та бажаємо нових творчих здобутків!  

Опублікований: 04-11-2021
Читайте також:
Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції». У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 14 грудня 2018

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg». Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам 11 січня 2019

Сучасні рішення у теплоенергетиці: гостьова лекція експерта компанії «Данфос»

19 лютого 2025 року в рамках навчального процесу на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася гостьова лекція експерта-практика в галузі теплоенергетики, спеціаліста з розвитку проєктів компанії «Данфос ТОВ» Олександра Гута. Лектор представив тематичний матеріал, присвячений сучасним підходам до впровадження індивідуальних теплових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні рішення у теплоенергетиці: гостьова лекція експерта компанії «Данфос» 20 лютого 2025

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників

Нещодавно в університеті відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», співорганізаторами якої були кафедра технології цукру і підготовки води НУХТ, Інститут колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України та Асоціація виробників мінеральних та питних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників 25 листопада 2024