Н У Х Т

Мистецтво створення смакових вражень від топової фахівчині

30 жовтня 2025

Мистецтво створення смакових вражень від топової фахівчині

28 жовтня 2025 року наш університет став епіцентром смакових відкриттів! Своїм унікальним досвідом і філософією «WOW-ефекту» поділилася досвідчена гідеса та визнана авторка турів Олена Безрук, яка вміє перетворити подорож на незабутню емоцію.

На запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу пані Олена прочитала ексклюзивну гостьову лекцію на тему «Організація гастрономічного туру: мистецтво створення смакових вражень».

Здобувачі освіти та викладачі дізналися ключові секрети створення незабутніх турів:

• від масовості до автентики – як замінити стандартний пакетний відпочинок на глибоко персоналізовані та автентичні гастрономічні маршрути;
• співпраця з нішами – практичні поради щодо налагодження партнерства з приватними фермами та крафтовими виробництвами;
• інтеграція емоцій – розкриття філософії «WOW-ефекту» та методів його інтеграції в кожний елемент подорожі;
• тренди для молоді – найбільш перспективні напрямки гастротуризму для старту кар’єри (від енотуризму до крафтових виробів).

Під час лекторію було зазначено, що екскурсія завжди репрезентує особистість гіда, сприяє формуванню його бренду та засвідчує його унікальність як фахівця. Наголошувалося, що сміливість діяти у невизначених обставинах і готовність нести відповідальність за прийняті рішення визначають рівень зрілості та професійної надійності гіда.

Учасники івенту щиро вдячні пані Олені Безрук за безцінний досвід, натхнення та розкриття секретів, які перетворюють звичайний тур на справжній гастрономічний шедевр, і чекають на нові зустрічі.

Опублікований: 30-10-2025
Читайте також:
Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства

«Напої України» – під такою назвою працювала конференція, присвячена тенденціям розвитку світового ринку напоїв, розвитку брендів в умовах кризи, сучасним технологіям, інгредієнтам, тарі та упаковці. У заході взяли участь завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Анатолій Куц і професор кафедри Марина Білько. Відкрив форум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства 21 жовтня 2020

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Практичне знайомство біотехнологів із найпотужнішим виробництвом пива в Україні

З початком нового семестру розпочалась і перша практика у студентів-біотехнологів 4 курсу. Більшості з них пощастило потрапити на передові сучасні підприємства фармацевтичної та харчової галузей. Зокрема, студенти-біотехнологи Ірина Мармаш, Данило Мовчан, Лілія Гвоздяна та Олексій Волков проходять практику на ПАТ «Оболонь» - провідному виробнику на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне знайомство біотехнологів із найпотужнішим виробництвом пива в Україні 27 січня 2020

Портал у науку відкрили першокурсники

Розвиток прогресивної та сильної країни без науки неможливий. Однак шлях винахідника непростий, він не буває без помилок і падінь. Але так і народжуються великі відкриття. На восьмому поверсі київського ТРЦ Gulliver облаштувалася Мала академія наук, де відкрито «Портал у науку 2.0». Тож, здобувачі освіти групи БТ-1-2 факультету біотехнології та ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Портал у науку відкрили першокурсники 01 листопада 2024