Н У Х Т

Мистецька мандрівка здобувачів

25 вересня 2023

Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ.

По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатюрну скульптурку літери «Ї», що є частиною проекту «Шукай». Ця скульптурка присвячена символу української ідентичності, без якого не складуться слова «Київ» та «Україна». Саме ця літера є унікальним українським скарбом, адже відсутня в інших слов'янських абетках.

У PinchukArtCentre здобувачі відвідали персональну виставку Жанни Кадирової «Траєкторії польотів». Художниця створює арт-об’єкти, інсталяції та скульптури, наголошуючи на всеприсутність війни в країні.

А також виставку Пьотра Армяновського «Історія стосунків», автор якої досліджує міжособистісні зв’язки та відносини між різними соціальними групами і їх стосунки та взаємодії з державними організаціями.

Студенти з наставницею ознайомилися з роботами мистецького проєкту «Inside Out» французького художника JR. До створення цього проєкту може долучитися кожен бажаючий відвідувач центру, зробивши свій автопортрет, щоб ще раз засвідчити всьому світу, що «ми тут, ми живі», що українці – нескорена нація!

На завершення мистецької мандрівки відбулася прогулянка центральною вулицею Києва. Перший культурний захід групи виявився напрочуд атмосферним!

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
До обговорення сфери смарт-спеціалізації Київщини з виробництва інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями долучилися наші фахівці

Завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна і доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена взяли участь у онлайн-круглому столі з обговорення сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями (функціонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення сфери смарт-спеціалізації Київщини з виробництва інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями долучилися наші фахівці 29 березня 2021

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів  «Бакалавр» і «Спеціаліст». Згідно з наказом Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів «бакалаврів» очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса, а комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання 14 лютого 2017

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 вересня 2019

Наша науковиця на захисті дисертації китайської здобувачки

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова долучилася до обговорення дисертаційної роботи здобувачки Сумського національного аграрного університету Луо Веньцзюань на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертація «Розробка технології печива із додаванням ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша науковиця на захисті дисертації китайської здобувачки 27 лютого 2023