Н У Х Т

Мистецька мандрівка здобувачів

25 вересня 2023

Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ.

По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатюрну скульптурку літери «Ї», що є частиною проекту «Шукай». Ця скульптурка присвячена символу української ідентичності, без якого не складуться слова «Київ» та «Україна». Саме ця літера є унікальним українським скарбом, адже відсутня в інших слов'янських абетках.

У PinchukArtCentre здобувачі відвідали персональну виставку Жанни Кадирової «Траєкторії польотів». Художниця створює арт-об’єкти, інсталяції та скульптури, наголошуючи на всеприсутність війни в країні.

А також виставку Пьотра Армяновського «Історія стосунків», автор якої досліджує міжособистісні зв’язки та відносини між різними соціальними групами і їх стосунки та взаємодії з державними організаціями.

Студенти з наставницею ознайомилися з роботами мистецького проєкту «Inside Out» французького художника JR. До створення цього проєкту може долучитися кожен бажаючий відвідувач центру, зробивши свій автопортрет, щоб ще раз засвідчити всьому світу, що «ми тут, ми живі», що українці – нескорена нація!

На завершення мистецької мандрівки відбулася прогулянка центральною вулицею Києва. Перший культурний захід групи виявився напрочуд атмосферним!

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

З 14 по18 травня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, який запам’ятався розмаїттям заходів і форм їх проведення. 14 травня викладач Еліна Романишина провела історичну подорож «Українські витоки космонавтики: безмежне майбутнє та історія сьогодення». Під час заходу сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 22 травня 2018

Челендж «До Перемоги»

Всеукраїнський челендж «ДО ПЕРЕМОГИ» підхопили студенти Відокремленого структурнпого підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій».  Для участі в челенджі спортсмени коледжу зняли відео з виконанням фізичних вправ і словами підтримки нашим захисникам і захисницям, опублікували його у соціальних мережах з хе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж «До Перемоги» 12 травня 2022

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

Наш університет продовжує традицію незабутніх посвят у студенти, але цього разу студентська рада вирішила зробити для першачків щось особливе. Їх посвятна подія була організована у формі захопливого квесту, де студенти виконували завдання, спрямовані на підтримку Української армії та розвиток згуртованості вступників цього року. На початку квесту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління 08 вересня 2023

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 жовтня 2020