Н У Х Т

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

16 березня 2024

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

Все менше часу залишається до початку вступної кампанії-2024, все ближче той момент, коли цьогорічні вступники повинні будуть остаточно визначитися зі своєю майбутньою спеціальністю і закладом вищої освіти, де її здобувати. Щоб зорієнтуватися у вирі нинішніх освітніх пропозицій варто особисто відвідати заклад освіти й на власні очі побачити його можливості. Колектив нашого університету завжди відкритий для таких зустрічей, і 16 березня щиро радів кожному гостю, що завітав на наш черговий День відкритих дверей. Зробити це можна було, приїхавши до університету, або під’єднавшись до прямої трансляції в Instagram чи на каналі YouTube.

Увесь спектр наших освітніх пропозиції, а це – 27 спеціальностей, презентували представники навчально-наукових інститутів і факультетів. Відвідувачі заходу могли поспілкуватися і з їх керівництвом, і з викладачами, і студентами різних курсів, а також представниками Приймальної комісії й дізнатися про освітні програми, можливості, що мають наші здобувачі освіти, кар’єрні перспективи випускників та отримати відповіді на свої запитання щодо вступу і умов навчання.

У актовій залі на гостей чекало відеовітання від ректора університету, професора Олександра Шевченка, презентація університету від директорки Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олени Подобій, повна й актуальна інформація про особливості вступу у 2024 році від відповідальної секретарки Приймальної комісії Юлії Запорожець, творчі вітання від наших здобувачів освіти та розіграш призів із символікою НУХТ.

Присутні дізналися, що потужний навчально-науковий комплекс, яким є наш університет, пропонує тільки актуальні спеціальності для стратегічно важливих галузей економіки. Навчальний процес організовано відповідно до останніх освітніх трендів, наші навчальні плани синхронізовані з європейськими стандартами освітніх програм. Університет має багаторічний досвід підготовки фахівців, наші викладачі – високоякісні педагоги, прогресивні й креативні, визнані авторитети у своїх сферах, що часто консультують провідні підприємства. НУХТ є єдиним представником України у європейських і світових організаціях з харчової науки. Наші здобувачі освіти мають широкі можливості для національної і міжнародної академічної мобільності, в рамках якої можуть і стажуватися, і проходити практику за кордоном. Триває активна співпраця зі стейкхолдерами, які беруть участь в удосконаленні освітніх програм, читають гостьові лекції, проводять воркшопи і майстер-класи, надають бази для проведення лабораторних робіт, і всіх видів практичної підготовки, проводять серед студентів фахові конкурси з призовим фондом. Потужно розвивається дуальна форма освіти. Широке застосування дистанційних технологій дозволяє активніше залучати до всіх наших заходів наших іноземних партнерів, які залюбки діляться своїми знаннями й досвідом зі здобувачами освіти. Студентський кампус НУХТ має шість повністю облаштованих гуртожитків, і всі наші здобувачі освіти, хто має потребу, забезпечуються житлом.

Університет – це не тільки невпинне навчання, цінні знання та практичний досвід, це – місце, у якому молодь проводить свої найкращі роки. Наші гості пересвідчилися, наскільки насиченими та яскравими вони можуть бути, дізнавшись про великий спорткомплекс університету, вісім залів і басейн якого безкоштовно до послуг наших студентів у будь-який час, і Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку, де наша молодь розвиває свої творчі здібності, а також велику кількість професійних, наукових і мистецьких заходів, у яких студенти НУХТ беруть участь.

Наші випускники користуються великим попитом на ринку праці, успішно працевлаштовуються, будують вражаючу кар’єру або відкривають власний бізнес. Це засвідчили лише кілька з тисяч історій успіху, наведених як приклад.

Присутні отримали вичерпну інформацію про основні варіанти та умови вступу у 2024 році, нюанси складання НМТ, реєстрацію електронних кабінетів вступника та дати вступної кампанії. Їм було роз’яснено, що таке пріоритети, і як вони застосовуються при поданні заяви на вступ на бюджет, а також, що собою представляють спеціальності, які користуються особливою підтримкою держави, та як вступники на них можуть підвищити конкурсний бал.

Творчо привітали гостей університету здобувачки освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій Надія Магден, Вікторія і Ольга Орендарчук та танцювальний колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління.

А наприкінці основної частини заходу відбувся розіграш брендованих призів – футболок і екошоперів та значків НУХТ, який провели ведучий заходу, уповноважена особа консультаційного центру для вступників, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський разом із представниками студентського активу. Для участі у розіграшу гостям було потрібно заповнити реєстраційну анкету на вході та доєднатися до чату вступника-2024 та Телеграм-каналу Приймальної комісії. Щасливими власниками призів стали наші гості з Івано-Франківська та Києва.

А далі на учасників нашого івенту чекали знайомство з матеріально-технічною базою випускових кафедр і неймовірні майстер-класи.

Сподіваємося ця зустріч допоможе нашим гостям остаточно визначитися з дорожньою картою свого професійного майбутнього! А тим, хто сьогодні не зміг бути з нами, нагадуємо – наступна зустріч 20 квітня!

Час робити вибір!

Опублікований: 16-03-2024
Читайте також:
Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 лютого 2019

Викладачі взяли участь в урочистому відкритті Серії регулярних семінарів з аюрведи в Україні

19 квітня викладачі кафедри технології ресторанної і аювердичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, доцентки Наталія Ющенко, Ірина Силка та Ірина Корецька взяли участь в урочистому відкритті Серії регулярних семінарів з аюрведи в Україні. Організатором заходу виступав Global Ytartfuness Institute в Україні за підтримки Посольства Індії. Пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі взяли участь в урочистому відкритті Серії регулярних семінарів з аюрведи в Україні 21 квітня 2023

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 червня аспірантом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком був проведений науковий семінар «Удосконалення технології збивних холодних десертів підвищеної харчової цінності». Семінар відбувся у рамках звітування про роботу над кандидатською дисертацією. Протягом семінару науковець представив на розсуд кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2019

Досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримують наші студенти й викладачі

Один із лідерів виробництва хліба – «Перший столичний хлібзавод», що входить до Холдингу «Хлібні Інвестиції», впродовж останніх років люб’язно приймає на практику наших студентів. Тож протягом наступного місяця чудовий практичний досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримають студенти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримують наші студенти й викладачі 17 січня 2019