Н У Х Т

Корисний досвід модернізації освітніх програм здобули фахівці нашого університету

09 листопада 2018

Корисний досвід модернізації освітніх програм здобули фахівці нашого університету

З 5 по 9 листопада 2018 р. у м. Київ відбувся Міжнародний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+ в Україні, організований Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, Міністерством освіти і науки України.

Із метою забезпечення якості освітніх програм на основі впровадження інструментів Болонського процесу відповідно до законів України «Про освіту», «Про вищу освіту» та документів Європейського простору вищої освіти за проектами Еразмус+ до роботи інформаційного тижня долучились і фахівці нашого університету – завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук, професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний та доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак.

У рамках кластерного семінару «Якість освітніх програм: бакалавр, магістр, доктор філософії/доктор мистецтв» для успішної модернізації освітніх програм були обговорені:  розроблення освітніх програм – рекомендації щодо модернізації освітніх програм, навчальних планів; інформаційний пакет ЄКТС:  опис освітніх програм; упровадження  забезпечення якості та створення культури якості; досвід оцінювання внутрішніх систем забезпечення якості вищої освіти.

У обговоренні взяли участь заступник міністра освіти і науки України, національний експерт з питань реформування вищої освіти Юрій Рашкевич, національні експерти з реформування вищої освіти Андрій Ставицький, Вадим Захарченко, Андрій Гожик, Віталій Кухарський, Володимир Луговий, а також представники провідних вищих навчальних закладів  України.

Набутий досвід буде корисним при модернізації освітніх програм, які будуть започатковані в нашому університеті відповідно до європейського простору вищої освіти, у тому числі у межах міжнародних проектів Еразмус+.

Опублікований: 09-11-2018
Читайте також:
Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко. Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні 03 грудня 2021

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 липня 2021

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 квітня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеопрезентація можливостей нової спеціалізованої науково-навчальної лабораторії «Адаптроніка технічних систем», нещодавно обладнаної на кафедрі. Лабораторія була створена зусиллями колективу кафедри за спонсорської підтримки партнера кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, все...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація нової лабораторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 28 квітня 2021

Новий аспект біотехнології відкрила для себе магістрантка під час переддипломної практики

В Україні є кілька підприємств, що спеціалізуються на такій цікавій галузі біотехнології як вирощування їстівних грибів. Одне з них знаходиться безпосередньо в Києві – це ТДВ «ЕСМАШ». Саме там проходить переддипломну практику магістрантка ІІ курсу кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Рудкевич. Вона зізнається, що дізналася та побачила багато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий аспект біотехнології відкрила для себе магістрантка під час переддипломної практики 02 жовтня 2017