Н У Х Т

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

16 march 2024

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

Все менше часу залишається до початку вступної кампанії-2024, все ближче той момент, коли цьогорічні вступники повинні будуть остаточно визначитися зі своєю майбутньою спеціальністю і закладом вищої освіти, де її здобувати. Щоб зорієнтуватися у вирі нинішніх освітніх пропозицій варто особисто відвідати заклад освіти й на власні очі побачити його можливості. Колектив нашого університету завжди відкритий для таких зустрічей, і 16 березня щиро радів кожному гостю, що завітав на наш черговий День відкритих дверей. Зробити це можна було, приїхавши до університету, або під’єднавшись до прямої трансляції в Instagram чи на каналі YouTube.

Увесь спектр наших освітніх пропозиції, а це – 27 спеціальностей, презентували представники навчально-наукових інститутів і факультетів. Відвідувачі заходу могли поспілкуватися і з їх керівництвом, і з викладачами, і студентами різних курсів, а також представниками Приймальної комісії й дізнатися про освітні програми, можливості, що мають наші здобувачі освіти, кар’єрні перспективи випускників та отримати відповіді на свої запитання щодо вступу і умов навчання.

У актовій залі на гостей чекало відеовітання від ректора університету, професора Олександра Шевченка, презентація університету від директорки Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олени Подобій, повна й актуальна інформація про особливості вступу у 2024 році від відповідальної секретарки Приймальної комісії Юлії Запорожець, творчі вітання від наших здобувачів освіти та розіграш призів із символікою НУХТ.

Присутні дізналися, що потужний навчально-науковий комплекс, яким є наш університет, пропонує тільки актуальні спеціальності для стратегічно важливих галузей економіки. Навчальний процес організовано відповідно до останніх освітніх трендів, наші навчальні плани синхронізовані з європейськими стандартами освітніх програм. Університет має багаторічний досвід підготовки фахівців, наші викладачі – високоякісні педагоги, прогресивні й креативні, визнані авторитети у своїх сферах, що часто консультують провідні підприємства. НУХТ є єдиним представником України у європейських і світових організаціях з харчової науки. Наші здобувачі освіти мають широкі можливості для національної і міжнародної академічної мобільності, в рамках якої можуть і стажуватися, і проходити практику за кордоном. Триває активна співпраця зі стейкхолдерами, які беруть участь в удосконаленні освітніх програм, читають гостьові лекції, проводять воркшопи і майстер-класи, надають бази для проведення лабораторних робіт, і всіх видів практичної підготовки, проводять серед студентів фахові конкурси з призовим фондом. Потужно розвивається дуальна форма освіти. Широке застосування дистанційних технологій дозволяє активніше залучати до всіх наших заходів наших іноземних партнерів, які залюбки діляться своїми знаннями й досвідом зі здобувачами освіти. Студентський кампус НУХТ має шість повністю облаштованих гуртожитків, і всі наші здобувачі освіти, хто має потребу, забезпечуються житлом.

Університет – це не тільки невпинне навчання, цінні знання та практичний досвід, це – місце, у якому молодь проводить свої найкращі роки. Наші гості пересвідчилися, наскільки насиченими та яскравими вони можуть бути, дізнавшись про великий спорткомплекс університету, вісім залів і басейн якого безкоштовно до послуг наших студентів у будь-який час, і Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку, де наша молодь розвиває свої творчі здібності, а також велику кількість професійних, наукових і мистецьких заходів, у яких студенти НУХТ беруть участь.

Наші випускники користуються великим попитом на ринку праці, успішно працевлаштовуються, будують вражаючу кар’єру або відкривають власний бізнес. Це засвідчили лише кілька з тисяч історій успіху, наведених як приклад.

Присутні отримали вичерпну інформацію про основні варіанти та умови вступу у 2024 році, нюанси складання НМТ, реєстрацію електронних кабінетів вступника та дати вступної кампанії. Їм було роз’яснено, що таке пріоритети, і як вони застосовуються при поданні заяви на вступ на бюджет, а також, що собою представляють спеціальності, які користуються особливою підтримкою держави, та як вступники на них можуть підвищити конкурсний бал.

Творчо привітали гостей університету здобувачки освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій Надія Магден, Вікторія і Ольга Орендарчук та танцювальний колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління.

А наприкінці основної частини заходу відбувся розіграш брендованих призів – футболок і екошоперів та значків НУХТ, який провели ведучий заходу, уповноважена особа консультаційного центру для вступників, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський разом із представниками студентського активу. Для участі у розіграшу гостям було потрібно заповнити реєстраційну анкету на вході та доєднатися до чату вступника-2024 та Телеграм-каналу Приймальної комісії. Щасливими власниками призів стали наші гості з Івано-Франківська та Києва.

А далі на учасників нашого івенту чекали знайомство з матеріально-технічною базою випускових кафедр і неймовірні майстер-класи.

Сподіваємося ця зустріч допоможе нашим гостям остаточно визначитися з дорожньою картою свого професійного майбутнього! А тим, хто сьогодні не зміг бути з нами, нагадуємо – наступна зустріч 20 квітня!

Час робити вибір!

Published on: 16-03-2024
Read also:
Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для...

READ YOURSELF

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом 30 september 2022

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

«Випускники університету мають усі можливості отримати цікаву, високооплачувану роботу та кар'єрне зростання», – наголосив фундатор найпотужнішого хлібокомбінату в Україні «КУЛИНИЧІ» (місто Васильків), а нині – директор фірми «Rodals Bakery» Вадим Погребняк. Фірма «Rodals Bakery» займається питаннями інжинірингу хлібопекарських і кондитерських вир...

READ YOURSELF

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці 24 december 2019

Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком

Наші студенти з великим захопленням долучаються до участі у різних міжнародних програмах та обмінах. Тож, магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології першого року навчання Ірина Ковшар скористалася нагодою і стала повноправною виконавицею міжнародного Українсько-Латвійського проєкту «Мікробно-зв’язаний мікропластик у нейстоні міжфазної повер...

READ YOURSELF

Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком 19 october 2021

Репозитарій НУХТ – на лідируючих позиціях

За підсумками літнього рейтингу репозитаріїв Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 139-те місце у світі серед понад 4 тисяч учасників, 6 місце серед репозитаріїв України і 1 місце серед столичних. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR з...

READ YOURSELF

Репозитарій НУХТ – на лідируючих позиціях 24 august 2022