Н У Х Т

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

20 листопада 2024

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

19 листопада 2024 р. на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції завітали учні  київського ліцею №241 «Голосіївський», де їх гостинно зустріли деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, професори Наталія Фролова і Олег Кузьмін, доценти Наталія Ющенко, Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Наталія Стукальська, Ірина Силка, Ольга Коваль, старші викладачі Раїса Матюшенко і Володимир Польовик, асистентка Марія Омельченко та здобувачі освіти.

Віта Цирульнікова презентувала гостям наш університет і факультет, розповіла про освітні програми, за якими здійснюється підготовка, та умови вступу. Доцентка кафедри Ірина Корецька продемонструвала ліцеїстам лабораторну базу кафедри та факультету.

А головною родзинкою цього дня став неймовірний англомовний майстер-клас від шеф-кухарки веганського кафе «Loving Hut» Хуо Чжу та членкині міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» Ірини Балицької з приготування веганських суші.

До приготування оригінальних страв авторства колективу «Loving Hut» долучилась команда кафе «Loving Hut», зокрема представники Таїланду, Китаю, Індонезії та Австрії, здобувачі освіти кафедри і гості-ліцеїсти.

Бакалаври групи ХЧ-4-3, магістранти групи АО -1-2М, а також здобувачі освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ і Сумського фахового коледжу НУХТ приєдналися до майстер-класу онлайн.

Колектив кафедри щиро вдячний завідувачці кафедри іноземних мов  професійного спрямування, доцентці Галині Лук'янець за допомогу з перекладом на українську мову.

Наприкінці зустрічей ліцеїстів запросили відвідувати Дні вступника НУХТ, найближчий із яких відбудеться вже цієї суботи.

Опублікований: 20-11-2024
Читайте також:
Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15 квітня 2022

Стрес і стратегії його подолання – тема чергового онлайн-засідання English Speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове онлайн-засідання English Speaking club, яке провела викладачка Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart Snuggs. Цього разу засідання було присвячене актуальній темі «What is stress? Stress management», учаснини обговорювали стрес і стратегії його подолання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стрес і стратегії його подолання – тема чергового онлайн-засідання English Speaking club 31 березня 2021

Методичні семінари – колеги діляться досвідом

Цього тижня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки проводиться багато цікавих заходів. Один із них – методичний семінар «Про особливості роботи аудиторій А 405, А 403 під час викладання курсу «Прикладна механіка» (доповідач – к.т.н., доцент Володимир Костюк). Доповідач відзначив, здобувачі яких спеціальностей вивчають дисципліну «Прикладна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичні семінари – колеги діляться досвідом 22 березня 2023

Довгоочікувана виробнича практика на АТ «Київмедпрепарат»

За декілька сходинок до отримання омріяного диплому бакалавра четвертокурсникам-біотехнологам настав час проходження виробничої практики, де кожен зможе реалізувати свої знання й навички на реальному підприємстві. Цьогоріч, на користь фармацевтичного підприємства АТ «Київмедпрепарат», яке досі залишається національним лідером із виробництва антибак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана виробнича практика на АТ «Київмедпрепарат» 13 лютого 2023