Н У Х Т

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

20 листопада 2024

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

19 листопада 2024 р. на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції завітали учні  київського ліцею №241 «Голосіївський», де їх гостинно зустріли деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, професори Наталія Фролова і Олег Кузьмін, доценти Наталія Ющенко, Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Наталія Стукальська, Ірина Силка, Ольга Коваль, старші викладачі Раїса Матюшенко і Володимир Польовик, асистентка Марія Омельченко та здобувачі освіти.

Віта Цирульнікова презентувала гостям наш університет і факультет, розповіла про освітні програми, за якими здійснюється підготовка, та умови вступу. Доцентка кафедри Ірина Корецька продемонструвала ліцеїстам лабораторну базу кафедри та факультету.

А головною родзинкою цього дня став неймовірний англомовний майстер-клас від шеф-кухарки веганського кафе «Loving Hut» Хуо Чжу та членкині міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» Ірини Балицької з приготування веганських суші.

До приготування оригінальних страв авторства колективу «Loving Hut» долучилась команда кафе «Loving Hut», зокрема представники Таїланду, Китаю, Індонезії та Австрії, здобувачі освіти кафедри і гості-ліцеїсти.

Бакалаври групи ХЧ-4-3, магістранти групи АО -1-2М, а також здобувачі освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ і Сумського фахового коледжу НУХТ приєдналися до майстер-класу онлайн.

Колектив кафедри щиро вдячний завідувачці кафедри іноземних мов  професійного спрямування, доцентці Галині Лук'янець за допомогу з перекладом на українську мову.

Наприкінці зустрічей ліцеїстів запросили відвідувати Дні вступника НУХТ, найближчий із яких відбудеться вже цієї суботи.

Опублікований: 20-11-2024
Читайте також:
Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів

12 березня доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко взяв участь у тренінгу «Розвиваємо навички дизайн-мислення», що відбувся у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» від ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Тренінг був присвячений використанню в науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів 13 березня 2024

На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжив свою роботу, і цього разу дослідження знову стосувались реклами й копірайтингу. Копірайтер і цільова аудиторія: хто вони один для одного? Яка роль відводиться рекламному герою у заочному діалозі копірайтера і споживачів? І на кого має бути схожим цей загадковий герой, щоб рекламне пові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу 03 жовтня 2022

Визначені переможці І етапу олімпіади за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». В інтелектуальному змаганні взяли участь 43 здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» третього та четвертого курсів, які навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І етапу олімпіади за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 18 березня 2024

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів

Питання безпеки є одним із найважливіших аспектів людського життя. Безперечно, безпека має стосунок до усіх сторін існування та діяльності людини. Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, наставниця групи ОП-3-7 Світлана Бажай-Жежерун провела бесіду зі здобувачами щодо питань безпеки життєдіяльності, зокрема поведінки на літніх канікулах....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів 30 червня 2022