Н У Х Т

Майстер-клас для ейчарів «Профіль посади рекрутера в міжнародних компаніях»

25 листопада 2022

Майстер-клас для ейчарів «Профіль посади рекрутера в міжнародних компаніях»

24 листопада 2022 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаврів і магістрів) із досвідченою рекрутеркою міжнародної компанії GoIT Анастасією Мірошниченко.

Анастасія на прикладах із власного досвіду продемонструвала різницю між посадами ресечера, рекрутера та ейчара у міжнародній компанії GoIT, яка протягом семи років удосконалює IT-освіту в Україні, а тепер і за її межами (30+ країн онлайн, фізичні філії в Україні і Польщі, присутні на ринку праці в Європі, Північній Америці (штат Каліфорнія), Латинській Америці (Мексика), Румунії.

Рекрутерка детально розкрила актуальні питання майстер-класу: класифікація та особливості діяльності міжнародних компаній; ресурси якими користуються для пошуку кандидатів на міжнародних ринках; на що повинні звертати увагу рекрутери; що робити, коли кандидат відмовляється від посади; як не «вигорати» під час роботи; як працювати в умовах воєнного стану. Анастасія ознайомила здобувачів із цікавими практичними кейсами роботи рекрутера у міжнародній компанії GoIT.

Активну дискусію серед здобувачів викликало питання щодо переваг та умов використання ресурсів ‒ company web-site при пошуку кандидатів, а саме: linkedin; djinny.co; dou.ua; robota.ua; work.ua; recruitika; skyworker.ai/; jooble.org.ua; non professional social networks (facebook, instagram etc); chats\groups\telegram chats.

Позитивним результатом майстер-класу від Анастасії Мирошніченко для ейчарів стало нове бачення посади «рекрутер» ‒ вимог, обов’язків і переваг, постійного спрямування на мотивацію до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку, опанування нових творчих способів пошуку роботи в міжнародних компаніях.

Студенти і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вдячні Анастасії Мірошниченко за цікавий, насичений професійними особливостями з рекрутингу майстер-клас і сподіваються на подальшу співпрацю та креативні зустрічі!

Опублікований: 25-11-2022
Читайте також:
VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій. У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 березня 2019

Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Січ. Козаччина. Легендарне минуле нашого народу. Це про неї Микола Гоголь писав: «Так ось, вона Січ! Ось же, гніздо, звідки вилітають усі ці горді й дужі, як леви. Ось звідки розливаються воля й козацтво на всю Україну». Споконвіку Україна пишалася своїми козаками, які її любили, як неньку, величали і захищали в усі часи, коли загрожувала небезпек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі забави у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 12 жовтня 2018

Гостьова лекція болгарського науковця на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

29 вересня 2023 року на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбулася гостьова лекція «Recycling of packaging materials for the purpose of obtaining thermal and electrical energy», на якій науковий співробітник Університету харчових технологій (м. Пловдив, Болгарія), професор, д-р інж. Стефан Стефанов розповів про способи отримання теплов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція болгарського науковця на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 02 жовтня 2023

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

В умовах карантинних обмежень важливою для магістрантів є можливість дистанційного навчання і підготовки до виконання магістерської роботи. Зокрема, проведення інформаційного пошуку за темою наукових досліджень. Науково-технічна бібліотека НУХТ має значну кількість ресурсів, працювати з якими можна через Інтернет. Про особливості їх використання м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 жовтня 2020