Н У Х Т

Майстер-клас для ейчарів «Профіль посади рекрутера в міжнародних компаніях»

25 листопада 2022

Майстер-клас для ейчарів «Профіль посади рекрутера в міжнародних компаніях»

24 листопада 2022 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаврів і магістрів) із досвідченою рекрутеркою міжнародної компанії GoIT Анастасією Мірошниченко.

Анастасія на прикладах із власного досвіду продемонструвала різницю між посадами ресечера, рекрутера та ейчара у міжнародній компанії GoIT, яка протягом семи років удосконалює IT-освіту в Україні, а тепер і за її межами (30+ країн онлайн, фізичні філії в Україні і Польщі, присутні на ринку праці в Європі, Північній Америці (штат Каліфорнія), Латинській Америці (Мексика), Румунії.

Рекрутерка детально розкрила актуальні питання майстер-класу: класифікація та особливості діяльності міжнародних компаній; ресурси якими користуються для пошуку кандидатів на міжнародних ринках; на що повинні звертати увагу рекрутери; що робити, коли кандидат відмовляється від посади; як не «вигорати» під час роботи; як працювати в умовах воєнного стану. Анастасія ознайомила здобувачів із цікавими практичними кейсами роботи рекрутера у міжнародній компанії GoIT.

Активну дискусію серед здобувачів викликало питання щодо переваг та умов використання ресурсів ‒ company web-site при пошуку кандидатів, а саме: linkedin; djinny.co; dou.ua; robota.ua; work.ua; recruitika; skyworker.ai/; jooble.org.ua; non professional social networks (facebook, instagram etc); chats\groups\telegram chats.

Позитивним результатом майстер-класу від Анастасії Мирошніченко для ейчарів стало нове бачення посади «рекрутер» ‒ вимог, обов’язків і переваг, постійного спрямування на мотивацію до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку, опанування нових творчих способів пошуку роботи в міжнародних компаніях.

Студенти і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вдячні Анастасії Мірошниченко за цікавий, насичений професійними особливостями з рекрутингу майстер-клас і сподіваються на подальшу співпрацю та креативні зустрічі!

Опублікований: 25-11-2022
Читайте також:
Козацькі розваги у гуртожитку

14 жовтня, у світлий день свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають заступницею і покровителькою українського народу, відзначається ще й українське національне свято – День українського козацтва. Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ, як справжні нащадки  козаків, позмагалися у своїй силі, винахідливості та кмітливості, взя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі розваги у гуртожитку 12 жовтня 2018

Відбулася науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

7 листопада в університеті в онлайн-форматі відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Відкриваючи науковий захід, проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук нагадав, що він проводиться відповідно до тематичних напрямів 23-ї секції «Наукові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» 09 листопада 2023

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

Науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» залучає все більше молодих учених. Нещодавно здобувачі спеціальності 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися на актуальному вебінарі «Розвиток брендів в Україні». Організаторкою заходу стала доцентка кафедри маркетингу Ірина Бойко. У вступному слові вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів 23 листопада 2021

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

Науково-дослідницька практика здобувачів НУХТ в Інституті садівництва НААН України успішно відбулася у межах угоди про співпрацю, забезпечуючи унікальні можливості для навчання й професійного розвитку магістрів. Під час практики здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України 31 жовтня 2024