Н У Х Т

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

04 жовтня 2024

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

Під час чергового лекторію відбулося знайомство здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із особливостями роботи вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього онлайн-простору завітала керівниця сектору рекрутингу Ribas Hotels Group Вікторія Комар.

Спікерка надала ґрунтовну інформацію про діяльність мережі готельних підприємств, особливості організації управління готельним бізнесом, а також охарактеризувала засоби розміщення мережі: заміські і міські готелі, апарт-готелі та глемпінги, що знаходяться в мальовничих куточках України.

Гостьовий лекторій відбувся у комплексному форматі: першу частину зустрічі лекторка присвятила ознайомчій доповіді про особливості діяльності Ribas Hotels Group в Україні та за її межами; друга частина була у форматі онлайн-сесії «Запитання і відповідь». Здобувачі та викладачі кафедри мали можливість задати конструктивні запитання щодо функціонування мережі готельних підприємств Ribas.

До гостьового лекторію були залучені здобувачі освітнього ступеня бакалавра та викладачі кафедри. Освітній івент відбувся у дружній атмосфері, а наприкінці було обговорено стратегію співробітництва в майбутньому, що дозволить нашим студентам підсилити їхні фахові та професійні компетентності.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна Ribas Hotels Group, а також безпосередньо керівниці секції рекрутингу Вікторії Комар за долучення до освітнього процесу підготовки бакалаврів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 04-10-2024
Читайте також:
Форми атестації здобувачів у 2022 році визначить ректор університету

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет підписав наказ, який дозволяє керівникам закладів вищої освіти самостійно визначати форми атестації здобувачів у 2022 році. Крім того, для випускників ЗВО 2022 року загальна кількість кредитів ЄКТС, передбачена на практичну підготовку, може бути меншою, ніж визначена відповідним стандартом мінімальна к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Форми атестації здобувачів у 2022 році визначить ректор університету 23 березня 2022

Аспіранти прокачують викладацькі скіли

21 березня на кафедрі технології консервування в рамках проходження педагогічної практики аспіранти Володимир Черненький, Артем Марченко та Олексій Клещук провели лабораторне заняття на тему «Особливості технології виготовлення фруктових соусів та приправ» з дисципліни «Харчові технології. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти прокачують викладацькі скіли 24 березня 2025

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я

Опановувати ази фаху студенти-біотехнологи починають вже на 2 курсі в рамках дисципліни «Загальна біотехнологія». Дисципліна нелегка, але надзвичайно важлива, адже дає можливість досконало розібратися в біотехнологічних термінах, ознайомитися з усією багатоманітністю біотехнологічних процесів, усвідомити всі перспективи біотехнологічної науки та де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я 12 травня 2021

У дванадцяте зібралися науковці для обговорення підвищення ефективності діяльності підприємств

22-23 листопада 2023 року в університеті відбулася XІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», яку дванадцятий рік поспіль організовує кафедра економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління. Пленарне засідання відкрив проректор з науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дванадцяте зібралися науковці для обговорення підвищення ефективності діяльності підприємств 23 листопада 2023