Н У Х Т

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

04 жовтня 2024

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

Під час чергового лекторію відбулося знайомство здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із особливостями роботи вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього онлайн-простору завітала керівниця сектору рекрутингу Ribas Hotels Group Вікторія Комар.

Спікерка надала ґрунтовну інформацію про діяльність мережі готельних підприємств, особливості організації управління готельним бізнесом, а також охарактеризувала засоби розміщення мережі: заміські і міські готелі, апарт-готелі та глемпінги, що знаходяться в мальовничих куточках України.

Гостьовий лекторій відбувся у комплексному форматі: першу частину зустрічі лекторка присвятила ознайомчій доповіді про особливості діяльності Ribas Hotels Group в Україні та за її межами; друга частина була у форматі онлайн-сесії «Запитання і відповідь». Здобувачі та викладачі кафедри мали можливість задати конструктивні запитання щодо функціонування мережі готельних підприємств Ribas.

До гостьового лекторію були залучені здобувачі освітнього ступеня бакалавра та викладачі кафедри. Освітній івент відбувся у дружній атмосфері, а наприкінці було обговорено стратегію співробітництва в майбутньому, що дозволить нашим студентам підсилити їхні фахові та професійні компетентності.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна Ribas Hotels Group, а також безпосередньо керівниці секції рекрутингу Вікторії Комар за долучення до освітнього процесу підготовки бакалаврів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 04-10-2024
Читайте також:
Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі

13 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Володимир Захаров, Ірина Силка, Людмила Дейниченко, старший викладач Володимир Польовик та асистентка Ганна Березова взяли участь у вебінарі «ELEVATE – меню для змін: змінюйте свою DEI-культуру крок за кроком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від Національної асоціації ресторанів США відвідали наші викладачі 14 жовтня 2022

Від теорії до виробництва: практика на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі

Днями стартував новий етап професійного зростання здобувачів четвертого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» у рамках здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» – розпочалася їх виробнича практика. Єлизавета Дон, Олександр Золотар, Анна Косяк та Олександра Соколова проходять її на одному з найбільших фармацевтичних підприємств Києва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до виробництва: практика на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі 25 січня 2024

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

У захоплюючий світ, де мікроорганізми творять свої маленькі дива, вирушили учні ліцею №242 на майстер-класі, який відбувся в одній із навчальних лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології. Старший викладач кафедри Віктор Удимович розпочав із теоретичної частини, де учасники ознайомилися з будовою мікроскопа, його принципами роботи та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів 02 грудня 2024

Ділова гра може бути цікавою – довели четвертокурсники-біотехнологи

Навіть у такій серйозній професії як біотехнолог є місце для ділової гри! Це довели студенти групи БТ-4-2 на практичному занятті з дисципліни «Природоохоронні біотехнології». У форматі Zoom-конференції «співробітники» умовного біотехнологічного підприємства ТОВ «Дельфінус 2020» провели онлайн-екскурсію для головної екологічної інспекції під керівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра може бути цікавою – довели четвертокурсники-біотехнологи 11 грудня 2020