Н У Х Т

Багатовекторна профорієнтація

17 березня 2025

Багатовекторна профорієнтація

14 березня викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів одночасно провели профорієнтаційні заходи в двох містах України.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу в Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський згідно з договорами про співпрацю відвідав Боярську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради та в Забірський опорний заклад освіти Боярської міської ради.

А завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний довів інформацію про можливість підготовки до НМТ в нашому університеті, особливості вступної компанії для здобувачів коледжів та перспективи працевлаштування випускників, а також можливості навчання за дуальною формою здобуття освіти в НУХТ за денною формою навчання здобувачам Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ.

Викладачі наголосили про важливість підготовки до ЗНО/НМТ і запропонували доєднатися до двомісячного інтенсивну на підготовчих курсах, що дасть ще й можливість додатково отримати до 10 балів до конкурсного балу під час вступної кампанії-2025. Крім того, розповіли про спеціальності НУХТ з особливою підтримкою держави та перспективи вступу за рахунок держбюджетного фінансування.

Крім цього, учні були проінформовані про Дні гостинності випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій «Workshop з ННІХТ: навчись, приготуй та скуштуй» і виявили бажання долучитися 24 і 25 березня до цих заходів.

Колектив кафедри висловлює особливі подяки директорці Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради Крістіні Юрченко, в.о. директора Забірського опорного закладу освіти Боярської міської ради Олександру Шевчуку, а також директору Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ Борису Микичаку та викладачкам коледжу Аллі Петрині і Олені Мороз за сприяння в проведенні цих зустрічей!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Робочий візит експерта SES

У рамках програми Німецької міжнародної служби академічних обмінів (SES, Senior Experten Service) в нашому університеті протягом трьох тижнів із робочим візитом перебував експерт, доктор Хельмут Блумбах, який має багаторічний досвід створення концепції та реалізації програм, направлених на підтримку університетів та їх міжнародної співпраці. Зокрем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робочий візит експерта SES 02 листопада 2021

«Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів» – започатковуємо нову конференцію

17 квітня 2024 року в нашому університеті за сприяння Управління з питань продовольчої безпеки та підакцизної продукції департаменту державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів та продовольчої безпеки Міністерства аграрної політики та продовольства України і Федерації органічного руху України відбулася І Всеукраїнська науково-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів» – започатковуємо нову конференцію 22 квітня 2024

Реалізуй себе: відбулася зустріч фахівців університету зі студентами технологічних спеціальностей Сумського коледжу НУХТ

Дводенний профорієнтаційний інтерактив для студентів старших курсів Сумського фахового коледжу НУХТ сьогодні продовжився зустріччю зі здобувачами спеціальностей 181 «Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів», 181 «Виробництво харчової продукції» та 241 «Ресторанне обслуговування». До зустрічі також доєдналися в.о. дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізуй себе: відбулася зустріч фахівців університету зі студентами технологічних спеціальностей Сумського коледжу НУХТ 15 лютого 2024

На кафедрі економіки і права дискутували про емоційний інтелект

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки і права зустрілися з тренеркою, менеджеркою з розвитку і навчання Корпорації «Артеріум» Тетяною Ковтонюк для обговорення теми «Емоційний інтелект». Тетяна Ковтонюк досліджує питання вже понад десять років, тому учасники отримали багато цінної інформації щодо поняття, розвитку і розуміння в сучасній лі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права дискутували про емоційний інтелект 21 листопада 2023