Н У Х Т

Багатовекторна профорієнтація

17 березня 2025

Багатовекторна профорієнтація

14 березня викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів одночасно провели профорієнтаційні заходи в двох містах України.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу в Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський згідно з договорами про співпрацю відвідав Боярську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради та в Забірський опорний заклад освіти Боярської міської ради.

А завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний довів інформацію про можливість підготовки до НМТ в нашому університеті, особливості вступної компанії для здобувачів коледжів та перспективи працевлаштування випускників, а також можливості навчання за дуальною формою здобуття освіти в НУХТ за денною формою навчання здобувачам Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ.

Викладачі наголосили про важливість підготовки до ЗНО/НМТ і запропонували доєднатися до двомісячного інтенсивну на підготовчих курсах, що дасть ще й можливість додатково отримати до 10 балів до конкурсного балу під час вступної кампанії-2025. Крім того, розповіли про спеціальності НУХТ з особливою підтримкою держави та перспективи вступу за рахунок держбюджетного фінансування.

Крім цього, учні були проінформовані про Дні гостинності випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій «Workshop з ННІХТ: навчись, приготуй та скуштуй» і виявили бажання долучитися 24 і 25 березня до цих заходів.

Колектив кафедри висловлює особливі подяки директорці Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради Крістіні Юрченко, в.о. директора Забірського опорного закладу освіти Боярської міської ради Олександру Шевчуку, а також директору Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ Борису Микичаку та викладачкам коледжу Аллі Петрині і Олені Мороз за сприяння в проведенні цих зустрічей!

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Практичні поради фахівчині магістрантам

Курс дисципліни «Сучасні технології хлібобулочних та кондитерських виробів спеціального призначення», що викладається для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завершився надихаючою та змістовною гостьовою лекцією. Спікеркою виступила випускниця НУХТ, докторка філософі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради фахівчині магістрантам 26 травня 2025

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем презентував НУХТ старшокласникам Павлівської загальноосвітньої середньої школи

Заступниці декана факультету автоматизації і комп’ютерних систем Оксана Мулява і Олена Андріюк сьогодні зустрілися в онлайн-режимі зі старшокласниками Павлівської загальноосвітньої середньої школи Червоноградського району Львівської області. Викладачки презентували наш університет та його навчальні підрозділи, представили спеціальності й освітні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем презентував НУХТ старшокласникам Павлівської загальноосвітньої середньої школи 09 травня 2024

Механічні характеристики матеріалів на відкритій лекції доцента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

13 жовтня 2022 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите заняття к.т.н., доцента Анатолія Башти з дисципліни «Основи міцності матеріалів», основною метою якого є формування знань щодо теоретичних основ міцності, механічних властивостей матеріалів, зв'язку між хімічним складом, структурою і властивостями матеріалів, опанування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Механічні характеристики матеріалів на відкритій лекції доцента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 14 жовтня 2022

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

У рамках декади циклової комісії інформаційних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Ми – програмісти», що мав на меті допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність у обраній професії, розширити знання студентів про професію програміста, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі 11 березня 2019