Н У Х Т

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2019

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Тема лекції – «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, хімічний склад яких наближений до складу «ідеального харчового продукту». На лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та колеги-викладачі.

Лектор розглянула модель хімічного складу «ідеального харчового продукту», який би відповідав вимогам нутріціології. Під час лекції детально була розглянута методика розрахунку відповідності хімічного складу харчових продуктів «ідеальному харчовому продукту», наведені приклади шляхів наближення хімічного складу харчового продукту до ідеального. Студентів зацікавили приклади наукових розробок рецептур борошняних кондитерських виробів, виконаних на кафедрі під керівництвом професора Антонелли Дорохович.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріали систематизовані, подані у вигляді блок-схем і таблиць.

Опублікований: 20-11-2019
Читайте також:
Зустріч зі студентами Вінницького коледжу НУХТ на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

У рамках Дня відкритих дверей університету на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася зустріч із викладачами та студентами Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в Національному університеті харчових технологій, роботу кафедри техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі студентами Вінницького коледжу НУХТ на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 08 жовтня 2018

Наші викладачі презентують НУХТ старшокурсникам коледжів

9 лютого 2018 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів університету з викладачами коледжу та студентами випускних курсів спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва». Зокрема, учасниками зустрічі стали: завідувач кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі презентують НУХТ старшокурсникам коледжів 12 лютого 2018

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут

Сьогодні – День пам’яті Героїв Крут. 105 років тому на залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків, студентів і гімназистів із 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, що мали десятикратну перевагу в живій силі та озброєнні. Вони затримали нападника на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір – документ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут 29 січня 2023

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів

Наближається початок навчального року, і ми щиро вітаємо наше нове поповнення у дружній родині Національного університету харчових технологій! Перш ніж приступити до навчання, необхідно вирішити низку організаційних питань – саме з цією метою напередодні 1 вересня директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів зустрічаються зі своїми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів 13 серпня 2021