Н У Х Т

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2019

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Тема лекції – «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, хімічний склад яких наближений до складу «ідеального харчового продукту». На лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та колеги-викладачі.

Лектор розглянула модель хімічного складу «ідеального харчового продукту», який би відповідав вимогам нутріціології. Під час лекції детально була розглянута методика розрахунку відповідності хімічного складу харчових продуктів «ідеальному харчовому продукту», наведені приклади шляхів наближення хімічного складу харчового продукту до ідеального. Студентів зацікавили приклади наукових розробок рецептур борошняних кондитерських виробів, виконаних на кафедрі під керівництвом професора Антонелли Дорохович.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріали систематизовані, подані у вигляді блок-схем і таблиць.

Опублікований: 20-11-2019
Читайте також:
Про зимові свята французькою

Із приходом зимових свят на кафедрі іноземних мов професійного спрямування настає час поговорити про них. І не лише рідною, а й іноземними мовами. Вивчаючи іноземну мову, здобувачі водночас знайомляться з традиціями і звичками народу, мову якого вони вивчають. Тож здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчаю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зимові свята французькою 27 грудня 2023

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

9 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Ігор Устименко, Віра Зуйко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Володимир Польовик, Ганна Березова, Владлена Михайленко відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією рестораторів США. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі 10 грудня 2021

Онлайн-воркшоп від стейкхолдера для майбутніх фахівців сфери гостинності

Лектор навчальної дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук долучив здобувачів вищої освіти 4 курсу освітнього ступеня бакалавр до участі в онлайн-воркшопі «Archicad для студентів» від стейкхолдера – компанії «Graphisoft», яка є єдиним дистриб’ютором програми «Archicad...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-воркшоп від стейкхолдера для майбутніх фахівців сфери гостинності 05 травня 2021

Із зустрічі здобувачів з гаранткою розпочали новий навчальний рік на кафедрі біотехнології і мікробіології

Новий навчальний рік лише розпочався, а на кафедрі біотехнології і мікробіології вже відбулася серія зустрічей здобувачів першого, другого, третього та четвертого курсів бакалаврату з гаранткою освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, природоохоронна, харчова» (яка успішно пройшла акредитацію в цьому році та отримала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із зустрічі здобувачів з гаранткою розпочали новий навчальний рік на кафедрі біотехнології і мікробіології 18 вересня 2023