Н У Х Т

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2019

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Тема лекції – «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, хімічний склад яких наближений до складу «ідеального харчового продукту». На лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та колеги-викладачі.

Лектор розглянула модель хімічного складу «ідеального харчового продукту», який би відповідав вимогам нутріціології. Під час лекції детально була розглянута методика розрахунку відповідності хімічного складу харчових продуктів «ідеальному харчовому продукту», наведені приклади шляхів наближення хімічного складу харчового продукту до ідеального. Студентів зацікавили приклади наукових розробок рецептур борошняних кондитерських виробів, виконаних на кафедрі під керівництвом професора Антонелли Дорохович.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріали систематизовані, подані у вигляді блок-схем і таблиць.

Опублікований: 20-11-2019
Читайте також:
Науковий семінар-лекторій на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні» від члена асоціації сомельє України, винного експерта компанії «Торговий дім Укрімпорт», професійного сомельє Сергія Чугайнова. У заході взяли участь здобувачі бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 214 «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар-лекторій на кафедрі готельно-ресторанної справи 04 грудня 2024

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

13 грудня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрантів освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» денної форми здобуття вищої освіти. Науковий доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК, голови пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 17 грудня 2024

До ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури готує здобувачів кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала факультативні заняття для підготовки здобувачів до Єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу до магістратури. Під керівництвом завідувачки кафедри Галини Чередніченко здобувачі розвивають комунікативну мовленнєву компетенцію у різних видах мовленнєвої діяльності, читанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури готує здобувачів кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 08 лютого 2022