Н У Х Т

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

12 березня 2018

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories.

Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія Омельчук поділилася кейсом започаткування власної справи у фешн-ритейлі, тестування продукту в соцмережах, досвідом із організації виробництва, клієнтського сервісу та підбору персоналу.

Із фахівцем з Інтернет-бізнесу Богданом Сидоренком наші студенти-управлінці розібрали всі тонкощі роботи із безкоштовними сервісами, що дозволяють моніторити тізерні мережі, позиції сайтів конкурентів, порівнювати трафіки, пошукові запити, здійснювати іншу аналітику Інтернет-активності компаній і трендвотчинг; дізналися про технології онлайн-продажів на Amazon (від створення бренду/закупівлі товару до його просування і взаємодії з клієнтами), ведення бізнесу по франшизі та механізм залучення інвестицій стартаперами на краудфандингових платформах по типу Kickstarter.

DJ та співачка Ксюша Космос відверто зізналася, що не всі її творчі проекти були успішними, проте продовжує експериментувати: наразі, створюючи епатажні картини та просуваючи їх онлайн.

Керівник агенції Fresh Family Дмитро Хоменок на прикладі декількох міжнародних проектів, керівником яких він є, описав присутнім покроковий алгоритм налагодження бізнес-комунікації між замовниками та цільовою аудиторією, навіть якщо між ними тисячі кілометрів.

Під фінал події управлінці персоналом отримали лайфхаки з корпоративного управління та формування лояльної команди від власника будівельного бізнесу, президента групи компаній «СБК» Ігоря Далічука.

Системність у навчанні – запорука професійності. Керуючись цим принципом, відвідування StartUP Club нашими ейчарами стало традицією і корисним доповненням до курсу підприємництва, що вони вивчають. Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці НУХТ щиро вдячний Фундації креативних індустрій та її партнерам за активний розвиток ком’юніті молодих підприємців-початківців.

Опублікований: 12-03-2018
Читайте також:
Тиждень кафедри інформаційних технологій у Волинському коледжі НУХТ

У Волинському коледжі НУХТ завершився тиждень кафедри інформаційних технологій, у рамках якого відбулася низка заходів. Зокрема, студенти коледжу взяли участь у вебінарі та онлайн-уроці з нагоди всесвітнього Дня безпечного Інтернету-2019. Студенти мали можливість більше дізнатися про загрози та ризики в мережі Інтернет, а також про інструменти та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень кафедри інформаційних технологій у Волинському коледжі НУХТ 13 лютого 2019

Відбувся Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

14 березня інформацію щодо наявності відкритих вакансій, можливості стажування та проходження практики отримали відвідувачі традиційного Ярмарку вакансій НУХТ, організованого відділом працевлаштування випускників. З кожним роком все більше компаній беруть участь у Ярмарку, й палітра галузей, у яких пропонується працевлаштування нашим випускникам і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018 14 березня 2018

Методичні семінари кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У ході методичних семінарів викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки ознайомили слухачів із практичними можливостями спеціалізованих лабораторій. Спікерами виступили завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна, проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, доцент кафедри Володимир Костін. Наявне лабораторне обладнання допомагає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичні семінари кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 березня 2024

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії у оператора ринку з виробництва хліба

Освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» передбачає вивчення комплексної дисципліни «Харчові технології». З метою кращого засвоєння отриманих теоретичних знань здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали в онлайн-форматі х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії у оператора ринку з виробництва хліба 14 лютого 2023