Н У Х Т

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

12 березня 2018

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories.

Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія Омельчук поділилася кейсом започаткування власної справи у фешн-ритейлі, тестування продукту в соцмережах, досвідом із організації виробництва, клієнтського сервісу та підбору персоналу.

Із фахівцем з Інтернет-бізнесу Богданом Сидоренком наші студенти-управлінці розібрали всі тонкощі роботи із безкоштовними сервісами, що дозволяють моніторити тізерні мережі, позиції сайтів конкурентів, порівнювати трафіки, пошукові запити, здійснювати іншу аналітику Інтернет-активності компаній і трендвотчинг; дізналися про технології онлайн-продажів на Amazon (від створення бренду/закупівлі товару до його просування і взаємодії з клієнтами), ведення бізнесу по франшизі та механізм залучення інвестицій стартаперами на краудфандингових платформах по типу Kickstarter.

DJ та співачка Ксюша Космос відверто зізналася, що не всі її творчі проекти були успішними, проте продовжує експериментувати: наразі, створюючи епатажні картини та просуваючи їх онлайн.

Керівник агенції Fresh Family Дмитро Хоменок на прикладі декількох міжнародних проектів, керівником яких він є, описав присутнім покроковий алгоритм налагодження бізнес-комунікації між замовниками та цільовою аудиторією, навіть якщо між ними тисячі кілометрів.

Під фінал події управлінці персоналом отримали лайфхаки з корпоративного управління та формування лояльної команди від власника будівельного бізнесу, президента групи компаній «СБК» Ігоря Далічука.

Системність у навчанні – запорука професійності. Керуючись цим принципом, відвідування StartUP Club нашими ейчарами стало традицією і корисним доповненням до курсу підприємництва, що вони вивчають. Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці НУХТ щиро вдячний Фундації креативних індустрій та її партнерам за активний розвиток ком’юніті молодих підприємців-початківців.

Опублікований: 12-03-2018
Читайте також:
Методичний семінар на підтримку якісної підготовки бакалаврів освітньої програми «Технології харчування»

Для здобувачів 4 курсу освітньої програми «Технології харчування» відбувся методичний семінар «Врахування принципів HACCP при написанні бакалаврських кваліфікаційних робіт». Захід був організований викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції за участі стейкхолдерів освітньої програми. До участі у семінарі долучилися завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичний семінар на підтримку якісної підготовки бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» 09 червня 2025

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів

За ініціативи викладача кафедри технології оздоровчих продуктів, доцента Світлани Бажай-Жежерун і за сприяння спеціаліста зі зв’язків із громадськістю компанії «Сarlsberg Ukraine» Олени Баско, студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» познайомили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів 10 жовтня 2018

Точний удар Віталія Дзюби приносить чергову перемогу збірній НУХТ

18 грудня на паркеті спортивного комплексу нашого університету наша команда приймала колектив «Будівельник». Гра відбувалась у рамках шостого туру Вищої ліги м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. У матчі другої та п’ятої команд Вищої ліги, як правило, інтрига триває не дуже довго, і вже з рахунку першого тайму можна зробити припущення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Точний удар Віталія Дзюби приносить чергову перемогу збірній НУХТ 20 грудня 2018

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна

Вийшов друком новий навчальний посібник «Інновації у зернових технологіях» науково-педагогічного колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна (автори – доценти Євген Харченко, Андрій Шаран, Тетяна Янюк, Олена Супрун-Крестова). У посібнику наведений матеріал, який охоплює широке коло питань: починаючи від інноваційних рішень і новітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 квітня 2024