Н У Х Т

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

12 березня 2018

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories.

Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія Омельчук поділилася кейсом започаткування власної справи у фешн-ритейлі, тестування продукту в соцмережах, досвідом із організації виробництва, клієнтського сервісу та підбору персоналу.

Із фахівцем з Інтернет-бізнесу Богданом Сидоренком наші студенти-управлінці розібрали всі тонкощі роботи із безкоштовними сервісами, що дозволяють моніторити тізерні мережі, позиції сайтів конкурентів, порівнювати трафіки, пошукові запити, здійснювати іншу аналітику Інтернет-активності компаній і трендвотчинг; дізналися про технології онлайн-продажів на Amazon (від створення бренду/закупівлі товару до його просування і взаємодії з клієнтами), ведення бізнесу по франшизі та механізм залучення інвестицій стартаперами на краудфандингових платформах по типу Kickstarter.

DJ та співачка Ксюша Космос відверто зізналася, що не всі її творчі проекти були успішними, проте продовжує експериментувати: наразі, створюючи епатажні картини та просуваючи їх онлайн.

Керівник агенції Fresh Family Дмитро Хоменок на прикладі декількох міжнародних проектів, керівником яких він є, описав присутнім покроковий алгоритм налагодження бізнес-комунікації між замовниками та цільовою аудиторією, навіть якщо між ними тисячі кілометрів.

Під фінал події управлінці персоналом отримали лайфхаки з корпоративного управління та формування лояльної команди від власника будівельного бізнесу, президента групи компаній «СБК» Ігоря Далічука.

Системність у навчанні – запорука професійності. Керуючись цим принципом, відвідування StartUP Club нашими ейчарами стало традицією і корисним доповненням до курсу підприємництва, що вони вивчають. Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці НУХТ щиро вдячний Фундації креативних індустрій та її партнерам за активний розвиток ком’юніті молодих підприємців-початківців.

Опублікований: 12-03-2018
Читайте також:
Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка продовжує активну співпрацю з ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ». Черговий профорієнтаційний семінар для майбутніх вступників до нашого університету мав тему...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках 15 лютого 2024

Інноваційна платформа сучасного виробництва та взаємодії

9-10 жовтня представники Навчально-наукового Інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Блаженко та Юрій Вересоцький взяли участь у щорічній конференції «ЗМІНИ. ІННОВАЦІЇ. УСПІХ», присвяченій питанням модернізації технологій в сфері машинобудівного проектування та виробництва, освіти, впровадження компонентів Індустрії 4.0 в машиноб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційна платформа сучасного виробництва та взаємодії 10 жовтня 2019

Як другокурсники спеціальності «Туризм» екологічну свідомість формують

1 квітня 2021 р. здобувачі-другокурсники спеціальності 242 «Туризм» під час кураторської години взяли участь в онлайн-події «Сортувати чи протестувати? Що варто робити, аби допомогти планеті» разом із Юлією Маклюк у рамках проєкту «Зелена Академія». Бути дружнім до природи не завжди легко – інколи здається, що це вимагає надзусиль. Кліматичні акти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як другокурсники спеціальності «Туризм» екологічну свідомість формують 05 квітня 2021

Уміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні й наукові задачі продемонстрували магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Свої знання і навички, вміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні та наукові задачі показали під час захисту магістерських робіт магістранти зі спеціальностей «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання фармацевтичних виробництв». Тематика магістерських робіт охоплювала актуальні питання харчової науки та інженерії – удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні й наукові задачі продемонстрували магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 22 лютого 2017