Н У Х Т

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

12 жовтня 2022

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Питання етики є завжди актуальним у будь-якому контексті, а питання наукової етики тим більше з огляду на прагнення України інтегруватись у європейський і світовий освітній та науковий простори. Важливими для України є кроки на шляху до академічної доброчесності.

У рамках Всеукраїнського тижня академічної доброчесності 11 жовтня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч студентів другого та третього курсів із гарантом освітньої програми «Прикладна механіка», к.т.н., доцентом Сергієм Токарчуком, наставниками груп, к.т.н, доценткою Анастасією Деренівською та д.т.н., професоркою Людмилою Кривопляс-Володіною.

Сергій Токарчук розповів, що таке академічна доброчесність, про необхідність і правила її дотримання, особливості підтримки та захисту академічної доброчесності в НУХТ, представив відповідні нормативні документи, продемонстрував їх розміщення на сайті університету і Науково-технічної бібліотеки НУХТ, зазначив можливі контакти підтримки та шляхи вирішення спірних питань, пов'язаних із академічною доброчесністю. 

Опублікований: 12-10-2022
Читайте також:
До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 травня 2020

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» в рамках дисципліни «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують пізнавати унікальні технології хлібопечення різних країн світу. Черговим об’єктом вивчення стала традиційна ізраїльська хала. Хала – єврейський святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів 12 травня 2025

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець відвідала серію онлайн-конференцій «Uni-Biz Bridge 6», спрямованих на обмін досвідом між бізнесом та освітою. Представники бізнес-тренінгових компаній ділилися з понад 700 викладачами з усієї України своїми напрацюваннями у сфері проведення професійної підготовки на навчання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка 18 лютого 2021