Н У Х Т

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

17 вересня 2019

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного ринку України.

Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної продукції, проаналізувати ринок органічної продукції України та провести дегустацію.

Інформація, яку отримали студенти під час відвідування ярмарку, буде використана при вивчені фахових дисциплін і виконанні курсових і дипломних магістерських проектів.

Опублікований: 17-09-2019
Читайте також:
Гарна звичка перемагати управлінця персоналом

З 2016 року за рішенням Віталія Кличка ТОП-100 молодим талановитим киянам присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цьогоріч серед кращих, обраних конкурсною комісією, була студентка 4 курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» Тетяна Спека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна звичка перемагати управлінця персоналом 27 червня 2019

Завершуємо навчальний рік: магістранти оцінюють результати

У складних умовах проходить нині навчання у закладах вищої освіти, складних і для здобувачів, і для педагогічного персоналу. Однак це не зменшує рівня вимог кафедри технології оздоровчих продуктів до надання здобувачам магістерського ступеня необхідної суми знань зі всіх дисциплін навчального плану та міри відповідальності суб’єктів навчального про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершуємо навчальний рік: магістранти оцінюють результати 13 травня 2022

Менеджерки персоналу сертифіковані Prometheus із майстерності турботи для HR!

У жовтні 2025 року студентки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», другокурсниці Тетяна Кликова, Інна Остапець (група МП 2-8а) і третьокурсниці Юлія Сауткіна (група МП 3-8) та Таісія Лебединець (група МП 3-9а) взяли участь у навчанні на платформі Prometheus. У межах дисциплін «Клієнторієнтованість бізнесу», «Соціально-економічна без...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджерки персоналу сертифіковані Prometheus із майстерності турботи для HR! 15 жовтня 2025

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у форумі «Торгівля України 2024: трансформація стратегій», організованому на базі Державного торговельно-економічного університету. Зі вступним словом до учасників форуму звернулися ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, представивши д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій» 23 вересня 2024