Н У Х Т

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики

18 листопада 2022

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики

Якісна освіта базується на засадах академічної доброчесності. Академічна доброчесність у вищій освіті – це безліч дилем і щоденних викликів. Тому розвитку культури академічної доброчесності у нашому закладі й, зокрема, на кафедрі фізики, приділяється велика увага.

Враховуючи актуальність цієї теми та бажання розібратися у найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності, завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук самостійно опанувала матеріал та успішно завершила онлайн-курс на освітній платформі Prometheus.

Засвоївши шість модулів курсу «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», вона дізналася про теоретичні аспекти академічної доброчесності та фактори, які впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти, а також навчилася застосовувати теоретичні знання на практиці у викладанні та науковому керівництві.

Курс передбачав відеолекції, практичні завдання, онлайн-тренажер і матеріали для самостійного опрацювання. Після кожного модуля курсу необхідно було виконати тестові завдання на перевірку засвоєних знань.

Успішно пройшовши фінальний тест, Світлана Літвинчук отримала відповідний сертифікат. Набуті знання завідувачка кафедри фізики передасть викладачам своєї кафедри й активно застосовуватиме їх на практиці при  викладанні та провадженні наукової, викладацької й творчої діяльності. 

Опублікований: 18-11-2022
Читайте також:
Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 травня 2020

Здобувачка освітньої програми «Технології харчування» – стипендіатка Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ!

Здобувачка освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» Наталія Теплоухова стала стипендіаткою Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ. За підсумками зимової сесії 2024/2025 навчального року на отримання щомісячної стипендії для найбільш обдарованих, праць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка освітньої програми «Технології харчування» – стипендіатка Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ! 04 квітня 2025

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі 11 листопада 2019

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання

«Технології не замінять людину, але люди, які ними володіють, замінять тих, хто їх ігнорує» – цей вислів став головним меседжем гостьових лекцій про цифрові технології в бізнесі для студентів ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» і ВСП «Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ», які минулого тижня прочитала для майбутніх менеджерів і маркетолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жвава дискусія, цікаві кейси та нові знання 03 березня 2025