Н У Х Т

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики

18 листопада 2022

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики

Якісна освіта базується на засадах академічної доброчесності. Академічна доброчесність у вищій освіті – це безліч дилем і щоденних викликів. Тому розвитку культури академічної доброчесності у нашому закладі й, зокрема, на кафедрі фізики, приділяється велика увага.

Враховуючи актуальність цієї теми та бажання розібратися у найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності, завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук самостійно опанувала матеріал та успішно завершила онлайн-курс на освітній платформі Prometheus.

Засвоївши шість модулів курсу «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», вона дізналася про теоретичні аспекти академічної доброчесності та фактори, які впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти, а також навчилася застосовувати теоретичні знання на практиці у викладанні та науковому керівництві.

Курс передбачав відеолекції, практичні завдання, онлайн-тренажер і матеріали для самостійного опрацювання. Після кожного модуля курсу необхідно було виконати тестові завдання на перевірку засвоєних знань.

Успішно пройшовши фінальний тест, Світлана Літвинчук отримала відповідний сертифікат. Набуті знання завідувачка кафедри фізики передасть викладачам своєї кафедри й активно застосовуватиме їх на практиці при  викладанні та провадженні наукової, викладацької й творчої діяльності. 

Опублікований: 18-11-2022
Читайте також:
Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ

ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» в особі директора Володимира Ліпецького активно допомагає покращити матеріально-технічну базу для викладання дисциплін освітніх програм «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Інжиніринг харчових виробництв» освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 133 «Галузеве м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки стейхолдеру ТОВ «Бердичевський пивоварний завод» за плідну співпрацю з НУХТ 30 жовтня 2023

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня в університеті розпочала роботу 85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, близького і дальнього зарубіжжя. Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу 11 квітня 2019

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників ліцею №142 м. Києва з нашим університетом і освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ліцей має досить багату історію, адже був заснований ще в 1956 році. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство кафедри експертизи харчових продуктів з київським ліцеєм №142 14 березня 2024

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася вже друга лекція-практикум «PR подій» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій Тетяни Сугак. Лекторка поділилася зі здобувачами реальними кейсами та розповіла на прикладі конкретних проєктів про тонкощі роботи піарника в івент-індустрії. Серед основних тем обговорили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами 30 березня 2023