Н У Х Т

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

08 травня 2018

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ретельний відбір команд для розв’язання кейсу компанії Dentsu Aegis Network Ukraine; оголошення 10-ти обраних команд для вирішення кейсу; бізнес-зустріч учасників із топ-менеджерами Dentsu Aegis Network Ukraine в головному офісі компанії, на якій професіонали медіа-сфери поділилися секретами роботи в рекламі; час на вирішення бізнес-кейсу; фінал: презентація проектів 3-ох команд-фіналістів в офісі компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Для 10-ти команд-учасників була проведена бізнес-зустріч із досвідченими професіоналами своєї справи Павлом Таяновським, Chief of Transformation Carat Ukraine, та Оксаною Стєхіною, Business Development Director Dentsu Aegis Network Ukraine. Протягом бізнес-зустрічі Павло Таяновський відповів на питання: «З якої сторони підступитися до брифу; або Як задати правильне питання», а Оксана Стєхіна відкрила секрети професійних та успішних презентацій доповіддю «Лайфхаки успішної презентації». Обидві теми є дуже актуальними у сучасному рекламному бізнесі, після яких всі учасники мали можливість збагатити свої знання й навички, як у медіа-сфері, так і в мистецтві презентації.

За результатами медіа-челенджу всі 10 команд-учасників мали можливість бути частиною фінального етапу челенджу. У цей день також відбулася міні-екскурсія до деяких із офісних приміщень холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine, під час якої учасники могли приєднатися до щоденної ранкової зарядки працівників компанії

Перемогу здобула найсильніша команда, у складі якої були молоді спеціалісти медіа- та рекламної сфери. Дуже цікаві та професійні проекти були презентовані у фіналі, на прикладі і досвіді яких студенти мали можливість збагатити свої знання. Але головне, що, не зважаючи на досвід і попередні досягнення учасників, журі челенджу звертало увагу саме на те, як міркують та як подають свої ідеї учасники саме зараз.

Після оголошення переможців заходу та вручення відзнак яскравим учасникам і проектам всі бажаючі насолодилися смачним тортиком від компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Отже, для досягнення успіху, необхідно якомога частіше виходити за межі своєї зони комфорту, а також використовувати всі можливості, які пропонує зовнішній світ – а їх сьогодні таке розмаїття.

Опублікований: 08-05-2018
Читайте також:
Підприємницькі навички, соціальні кейси та «цифра»: готуємо HR-менеджерів нової хвилі

Розвиток підприємницького мислення у молоді як універсальної навички (soft skill) майбутнього – стратегічне завдання освіти, що готує її бути проактивними лідерами і драйверами інновацій у будь-якій сфері. При цьому очевидним є тренд: молодь дедалі активніше купує чи іде працювати в компанії з чіткою соціальною позицією, eco-friendly політикою і че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємницькі навички, соціальні кейси та «цифра»: готуємо HR-менеджерів нової хвилі 13 червня 2025

Гостьова лекція від словацької експертки

29 жовтня 2024 р. відбулася гостьова онлайн-лекція «Benefits and risks of coffee consumption» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Лекція була прочитана для здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від словацької експертки 31 жовтня 2024

Вичерпно про імітаційне моделювання для магістрантів

Лекція-консультація із дисципліни «Виробнича логістика» прочитана для магістрантів доцентом кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анастасією Деренівською викликала неабияку зацікавленість. Модератором заходу виступила професор кафедри Людмила Кривопляс-Володіна. Під час лекції були активно використані переваги програми ZOOM, зокрема, висока я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вичерпно про імітаційне моделювання для магістрантів 10 липня 2020

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020