Н У Х Т

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

08 травня 2018

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ретельний відбір команд для розв’язання кейсу компанії Dentsu Aegis Network Ukraine; оголошення 10-ти обраних команд для вирішення кейсу; бізнес-зустріч учасників із топ-менеджерами Dentsu Aegis Network Ukraine в головному офісі компанії, на якій професіонали медіа-сфери поділилися секретами роботи в рекламі; час на вирішення бізнес-кейсу; фінал: презентація проектів 3-ох команд-фіналістів в офісі компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Для 10-ти команд-учасників була проведена бізнес-зустріч із досвідченими професіоналами своєї справи Павлом Таяновським, Chief of Transformation Carat Ukraine, та Оксаною Стєхіною, Business Development Director Dentsu Aegis Network Ukraine. Протягом бізнес-зустрічі Павло Таяновський відповів на питання: «З якої сторони підступитися до брифу; або Як задати правильне питання», а Оксана Стєхіна відкрила секрети професійних та успішних презентацій доповіддю «Лайфхаки успішної презентації». Обидві теми є дуже актуальними у сучасному рекламному бізнесі, після яких всі учасники мали можливість збагатити свої знання й навички, як у медіа-сфері, так і в мистецтві презентації.

За результатами медіа-челенджу всі 10 команд-учасників мали можливість бути частиною фінального етапу челенджу. У цей день також відбулася міні-екскурсія до деяких із офісних приміщень холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine, під час якої учасники могли приєднатися до щоденної ранкової зарядки працівників компанії

Перемогу здобула найсильніша команда, у складі якої були молоді спеціалісти медіа- та рекламної сфери. Дуже цікаві та професійні проекти були презентовані у фіналі, на прикладі і досвіді яких студенти мали можливість збагатити свої знання. Але головне, що, не зважаючи на досвід і попередні досягнення учасників, журі челенджу звертало увагу саме на те, як міркують та як подають свої ідеї учасники саме зараз.

Після оголошення переможців заходу та вручення відзнак яскравим учасникам і проектам всі бажаючі насолодилися смачним тортиком від компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Отже, для досягнення успіху, необхідно якомога частіше виходити за межі своєї зони комфорту, а також використовувати всі можливості, які пропонує зовнішній світ – а їх сьогодні таке розмаїття.

Опублікований: 08-05-2018
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція

Починаючи з першого набору студентів за новітньою спеціальністю «Технологія мікробіологічних та вітамінних виробництв» у 1966 році в Київському технологічному інституті харчової промисловості (нині – Національний університет харчових технологій), розпочалася історія інженерної біотехнологічної освіти в Україні. Сьогодні ця спеціальність має назву «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція 10 січня 2017

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024

На календарі – середина березня, а отже в нашому університеті настав час кар’єрних інтенсивів від відділу працевлаштування випускників. Попри всі виклики й труднощі воєнного часу, весняний NUFT Career Chance стартував, як і було заплановано, 19 березня. Захід відкрив ректор, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав роботодавців в нашому ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024 19 березня 2024

Початок весни – початок досягнення професійних вершин!

Початок весни 2025 року приніс вагомий здобуток до скарбнички перемог здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій. 5 березня в університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології», у якому брали участь 46 здобувачів. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології м'яса i...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок весни – початок досягнення професійних вершин! 10 березня 2025

Вітання від Профкому співробітників НУХТ

Вітаємо всіх співробітників НУХТ із прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб він як тільки-но переступить поріг вашого дому, перетворив усе на казку. Бажаємо вам нового щастя, нового достатку, злагоди, усмішок, радості, успіхів! А старими нехай залишаються лише родина, кохані і друзі!                                              ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання від Профкому співробітників НУХТ 31 грудня 2020