Здобувачі освіти першого курсу групи ТІ-1-6 виконали підсумкову роботу за завданням викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук. Вони підготували та озвучили (у форматі аудіо) презентації про кухні народів світу.
Студенти створили неймовірні презентації про німецьку (Владислав Тихонюк), грузинську (Андрій Максимчук), мексиканську (Ростислав Лісковщенко), кавказьку (Даша Возняк), французьку(Діана Бондаренко), іранську (Євген Соболев), англійську (Назар Піковий), італійську (Наталія Коломійченко), японську (Даша Сидорчук), татарську (Григорій Григоренко), турецьку (Влад Шепель), корейську (Аліса Боса), грецьку (Ольга Орендарчук), китайську (Вікторія Ревун), іспанську кухні (Василь Савчук).
Здобувачі розповідали про традиційні продукти харчування, особливості приготування страв і напоїв, давали короткий історичний екскурс та презентували регіональні варіації страв.
Звичайно, не оминули і українську кухню (Юлія Бабенчук), а до всього ще й познайомилися з різдвяними гастрономічними традиціями Польщі, Італії, Вірменії та Сполученого Королівства (Таїсія Добрицька).
Викладачка високо оцінила мовні компетенції, креативний підхід до створення презентацій, їх ґрунтовність і цікавість.