Н У Х Т

Англомовний екскурс першокурсників у кухні країн світу

02 червня 2023

Англомовний екскурс першокурсників у кухні країн світу

Здобувачі освіти першого курсу групи ТІ-1-6 виконали підсумкову роботу за завданням викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук. Вони підготували та озвучили (у форматі аудіо) презентації про кухні народів світу.

Студенти створили неймовірні презентації про німецьку (Владислав Тихонюк), грузинську (Андрій Максимчук), мексиканську (Ростислав Лісковщенко), кавказьку (Даша Возняк), французьку(Діана Бондаренко), іранську (Євген Соболев), англійську (Назар Піковий), італійську (Наталія Коломійченко), японську (Даша Сидорчук), татарську (Григорій Григоренко), турецьку (Влад Шепель), корейську (Аліса Боса), грецьку (Ольга Орендарчук), китайську (Вікторія Ревун), іспанську кухні (Василь Савчук).

Здобувачі розповідали про традиційні продукти харчування, особливості приготування страв і напоїв, давали короткий історичний екскурс та презентували регіональні варіації страв.

Звичайно, не оминули і українську кухню (Юлія Бабенчук), а до всього ще й познайомилися з різдвяними гастрономічними традиціями Польщі, Італії, Вірменії та Сполученого Королівства (Таїсія Добрицька).

Викладачка високо оцінила мовні компетенції, креативний підхід до створення презентацій, їх ґрунтовність і цікавість.

Опублікований: 02-06-2023
Читайте також:
Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club

Сьогодні науковці приділяють багато уваги життю на інших планетах. І, напевно, кожний із нас запитував себе: «До відкриття яких горизонтів скеровує нас наука?». Щоб відповісти студенти збірної групи ТІ-1-8+9 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь обрали фільм «Інтерстеллар». Сюжет із самого початку зан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club 08 грудня 2021

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у дводенному онлайн-семінарі «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості», який провела Українська зернова асоціація для виробників, елеваторів, логістів. Говорили про ризики щодо контролю пестицидів під час вирощування зернових та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі 09 травня 2023

Тенденції оцінювання ефективності діяльності відділень АТ «Укргазбанку» вивчали здобувачі-фінансисти

На запрошення професора Володимира Лисенка 23 жовтня гостьову лекцію «Ефективність мережі банку» для здобувачів-фінансистів 3, 4 і 5-го курсів прочитала начальниця управління розвитку дистрибуції та контролю сервісу мережі АТ «Укргазбанк», к.е.н. Ганна Кіщенко. Під час лекції здобувачі освіти ознайомилися з особливостями оцінювання якості надання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції оцінювання ефективності діяльності відділень АТ «Укргазбанку» вивчали здобувачі-фінансисти 26 жовтня 2021

Знайомимо з технологіями майбутнього: гостьова лекція зі світу мехатроніки

15 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція, присвячена одній з найсучасніших інженерних галузей – мехатроніці , яку завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна прочитала здобувачам спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» і 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимо з технологіями майбутнього: гостьова лекція зі світу мехатроніки 15 квітня 2025