Н У Х Т

Англомовний екскурс першокурсників у кухні країн світу

02 червня 2023

Англомовний екскурс першокурсників у кухні країн світу

Здобувачі освіти першого курсу групи ТІ-1-6 виконали підсумкову роботу за завданням викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук. Вони підготували та озвучили (у форматі аудіо) презентації про кухні народів світу.

Студенти створили неймовірні презентації про німецьку (Владислав Тихонюк), грузинську (Андрій Максимчук), мексиканську (Ростислав Лісковщенко), кавказьку (Даша Возняк), французьку(Діана Бондаренко), іранську (Євген Соболев), англійську (Назар Піковий), італійську (Наталія Коломійченко), японську (Даша Сидорчук), татарську (Григорій Григоренко), турецьку (Влад Шепель), корейську (Аліса Боса), грецьку (Ольга Орендарчук), китайську (Вікторія Ревун), іспанську кухні (Василь Савчук).

Здобувачі розповідали про традиційні продукти харчування, особливості приготування страв і напоїв, давали короткий історичний екскурс та презентували регіональні варіації страв.

Звичайно, не оминули і українську кухню (Юлія Бабенчук), а до всього ще й познайомилися з різдвяними гастрономічними традиціями Польщі, Італії, Вірменії та Сполученого Королівства (Таїсія Добрицька).

Викладачка високо оцінила мовні компетенції, креативний підхід до створення презентацій, їх ґрунтовність і цікавість.

Опублікований: 02-06-2023
Читайте також:
Заключний семестр наукової роботи

Магістранти ІІ року навчання кафедри біотехнології та мікробіології продовжують виконання індивідуальних завдань. У цьому семестрі вони зосереджені на науково-дослідній роботі, продовжуюи розпочату у минулому році серію дослідів. Виконання наукової роботи біотехнологів вимагає ґрунтовної підготовки: достатній рівень спеціальних знань, навичок і ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заключний семестр наукової роботи 08 жовтня 2020

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях. Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії 02 липня 2021

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах

5-7 листопада 2019 року студенти 3 курсу заочної форми навчання спеціальності «Туризм» Ірина Бондар і Владислав Бурський зі своєю командою вирішили поїхати в Карпати. Пройшли цікавий, малоходжений маршрут через гору Маришевську, Шпиці, високогірне озеро Несамовите та спустилися на базу «Глобус». Проходження туристичного маршруту у 25 км зайняло ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах 08 листопада 2019

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

22-26 квітня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ пройшов тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві і повчальні заходи. 22 квітня під керівництвом викладачів Надії Гагаєвої, Валерія Логвиненка та Олега Шерстюка студенти взяли участь у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 26 квітня 2019