Н У Х Т

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

22 лютого 2017

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів.

Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань.

Всі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання.

За результатами захисту магістерських робіт всі студенти отримали оцінку «відмінно».

Кожна з представлених на публічний захист магістерських робіт у своєму змісті обов'язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових положень та підтверджувала здатність магістранта виконувати самостійні наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях, практичних уміннях і навичках.

Підсумовуючи результати роботи та оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ДЕК, провідний науковий співробітник  Інституту продовольства Національної академії аграрних наук України Сергій Олійничук, зазначив: «Якість захисту кожної магістерської роботи визначалася на основі вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність і результати дослідження; здатності аргументовано захищати власні пропозиції, думки та погляди; загального рівня підготовки студента; володіння культурою презентації, професійною мовою».

Вітаємо випускників зі вдалими захистами! Бажаємо натхненного шляху нашим, уже дипломованим фахівцям, до реалізації їх мрій!

Опублікований: 22-02-2017
Читайте також:
Як формувати імідж міжнародної компанії дізнаються менеджери персоналу

21 жовтня 2024 р. на запрошення завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко відбувся вебінар для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» від фахівчині з розвитку бренду роботодавця компанії Forvis Mazars Юлії Левцової. Вебінар на тему «Формування у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як формувати імідж міжнародної компанії дізнаються менеджери персоналу 22 жовтня 2024

Магістрантам кафедри біотехнології і мікробіології прочитав лекцію випускник кафедри – фахівець ПрАТ «Фармацевтична фірма Дарниця»

Нещодавно на пару до магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології завітав представник ПрАТ «Фармацевтична фірма Дарниця» Олег Школоберда, який займає посаду керівника групи реєстрації та стандартизації медичного департаменту. Вдвічі приємним було те, що Олег є випускником кафедри, тому лекція відбулася у приємній та друж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантам кафедри біотехнології і мікробіології прочитав лекцію випускник кафедри – фахівець ПрАТ «Фармацевтична фірма Дарниця» 18 травня 2018

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці

25 квітня у Міжнародному виставковому центрі відбувся iForum Інтернет-діячів – наймасштабніша офлайн-конференція східної Європи, яка проводиться на волонтерських засадах активними ІТ-компаніями вже вдесяте, і цьогоріч зібрала рекордні 13000 відвідувачів. Студенти та викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не могли залиш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До нових викликів цифрового світу готуються студенти-управлінці 26 квітня 2018

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців

Інститут економічного розвитку та соціальних наук (м. Анкара, Туреччина) та Центр Чорноморських стратегічних досліджень (м. Гіресун, Туреччина) 28 квітня 2021 року організували VI Міжнародний симпозіум країн Чорного моря, у фокусі якого знаходились різноманітні теми: історія, економіка, право, адміністративні науки, міжнародні відносини, культура, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців 28 квітня 2021