Н У Х Т

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

17 лютого 2023

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного стажування у транснаціональній компанії Dow Chemical в Іспанії.

Щоб отримати запрошення на стажування, Марія завдяки рівню своєї технічної підготовки та володіння англійською мовою успішно пройшла суворий відбір серед багатьох претендентів зі всього світу.

Здобувачка освіти повністю виконала план стажування та увесь обсяг запланованої експериментальної роботи, опанувала всі методики тестування та максимально скористалась потужними технічними можливостями дослідницького центру компанії Dow Chemical для отримання значного масиву даних, які були оброблені, проаналізовані та використані при підготовці кваліфікаційної роботи.

Результати та висновки роботи представляють наукову і практичну цінність для пакувальної галузі.

На захисті були присутні фахівці пакувальної галузі, серед них: директор представництва Dow Chemical в Україні Олександр Александров, почесний президент Клубу пакувальників України, головний редактор журналу «Упаковка» Валерій Кривошей, президентка Клубу пакувальників України Вероніка Халайджі, директор департаменту  R&D EVOTEK INK Денис Пригодій, колеги з інших, у тому числі закордонних університетів, інших підрозділів НУХТ та інші вельмишановні гості.

Вітаємо Марію з успішним захистом кваліфікаційної роботи та присвоєнням освітнього ступеню «Магістр». Бажаємо успіхів і подальших звершень! 

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
Активна дослідницька діяльність викладачів

Важливою складовою організації освітнього процесу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ є науково-пошукова робота. У коледжі відбулася викладацька науково-практична конференція з використанням сервісу Google Meet «З досвіду організації освітнього процесу в коледжі: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи». Мета кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна дослідницька діяльність викладачів 06 липня 2022

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р. 22 березня 2021

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

1 листопада в університеті відбувся перший етап освітнього проекту «Харчові технології-2019», ініційованого Фондом Бориса Колеснікова. Конкурсантів щиро привітали та побажали наснаги й успіху проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва і голова експертної комісії конкурсу, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019» 01 листопада 2018