Н У Х Т

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

17 лютого 2023

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного стажування у транснаціональній компанії Dow Chemical в Іспанії.

Щоб отримати запрошення на стажування, Марія завдяки рівню своєї технічної підготовки та володіння англійською мовою успішно пройшла суворий відбір серед багатьох претендентів зі всього світу.

Здобувачка освіти повністю виконала план стажування та увесь обсяг запланованої експериментальної роботи, опанувала всі методики тестування та максимально скористалась потужними технічними можливостями дослідницького центру компанії Dow Chemical для отримання значного масиву даних, які були оброблені, проаналізовані та використані при підготовці кваліфікаційної роботи.

Результати та висновки роботи представляють наукову і практичну цінність для пакувальної галузі.

На захисті були присутні фахівці пакувальної галузі, серед них: директор представництва Dow Chemical в Україні Олександр Александров, почесний президент Клубу пакувальників України, головний редактор журналу «Упаковка» Валерій Кривошей, президентка Клубу пакувальників України Вероніка Халайджі, директор департаменту  R&D EVOTEK INK Денис Пригодій, колеги з інших, у тому числі закордонних університетів, інших підрозділів НУХТ та інші вельмишановні гості.

Вітаємо Марію з успішним захистом кваліфікаційної роботи та присвоєнням освітнього ступеню «Магістр». Бажаємо успіхів і подальших звершень! 

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
На зміну Інституту модернізації змісту освіти прийде Український інститут розвитку освіти

Новостворений Український інститут розвитку освіти має стати новою впроваджувальною агенцією для реалізації освітньої реформи, яка поступово перебере на себе функції Інституту модернізації змісту освіти. Про це сказала міністр освіти Лілія Гриневич в ході спілкування з користувачами Facebook. За її словами, сьогодні Інститут модернізації змісту ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зміну Інституту модернізації змісту освіти прийде Український інститут розвитку освіти 16 серпня 2019

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів

23 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів випускників спеціальності «Харчові технології». У своїх доповідях студенти заочної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» розкрили суть запропонованих технічних рішень, довели актуальність і практичну значимість проект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів 23 лютого 2018

У центрі уваги – забезпечення високої якості освітніх послуг!

Основне завдання нашого колективу – підготовка високоякісних фахівців для усіх сфер економіки. І забезпечення найвищої якості наших освітніх послуг – головний пріоритет, для досягнення якого ведеться постійна системна робота, важливою частиною якої є щорічний локальний моніторинг освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти. Наразі цьогоріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – забезпечення високої якості освітніх послуг! 28 лютого 2025

Зимова практика з активного туризму

Першокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» повернулися з незабутньої зимової подорожі до Карпат. Сніжні вершини, захоплюючі походи, гарячі джерела та смачна гуцульська кухня – все це зробило їх відпочинок незабутнім. Студенти не тільки насолодилися красою природи, але й отримали практичні навички організації подорожей: планування маршрут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова практика з активного туризму 23 січня 2025