Н У Х Т

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

17 лютого 2023

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного стажування у транснаціональній компанії Dow Chemical в Іспанії.

Щоб отримати запрошення на стажування, Марія завдяки рівню своєї технічної підготовки та володіння англійською мовою успішно пройшла суворий відбір серед багатьох претендентів зі всього світу.

Здобувачка освіти повністю виконала план стажування та увесь обсяг запланованої експериментальної роботи, опанувала всі методики тестування та максимально скористалась потужними технічними можливостями дослідницького центру компанії Dow Chemical для отримання значного масиву даних, які були оброблені, проаналізовані та використані при підготовці кваліфікаційної роботи.

Результати та висновки роботи представляють наукову і практичну цінність для пакувальної галузі.

На захисті були присутні фахівці пакувальної галузі, серед них: директор представництва Dow Chemical в Україні Олександр Александров, почесний президент Клубу пакувальників України, головний редактор журналу «Упаковка» Валерій Кривошей, президентка Клубу пакувальників України Вероніка Халайджі, директор департаменту  R&D EVOTEK INK Денис Пригодій, колеги з інших, у тому числі закордонних університетів, інших підрозділів НУХТ та інші вельмишановні гості.

Вітаємо Марію з успішним захистом кваліфікаційної роботи та присвоєнням освітнього ступеню «Магістр». Бажаємо успіхів і подальших звершень! 

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці

Здобувач освіти групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку спортивних досягнень. 27-28 травня 2023 року він узяв участь у «Kyiv city race» зі спортивного орієнтування – започаткованих у 2016 році щорічних міських змаганнях, які традиційно проводяться в травні у Києві, а цьогоріч ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці 05 червня 2023

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько знову увійшла до Дегустаційної комісії, яка оцінюватиме та обиратиме найкращі зразки вітчизняних вин, вартих увійти до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». До цьогорічної Дегустаційної комісії обрали фахівці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин 09 серпня 2023

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

23 вересня після загальноуніверситетської церемонії посвяти першокурсників у студенти НУХТ, нове поповнення студентської родини тепло вітали в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого. Першокурсників поздоровили зі вступом до університету й початком нового важливого життєвого етапу директор інституту Сергій Блаженко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 вересня 2022