Н У Х Т

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ

25 жовтня 2018

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ за підсумками технологічної практики відбулася науково-практична конференція «Збагачення хлібобулочних і кондитерських виробів нетрадиційною сировиною».

У заході взяли участь студенти групи ХМК-4 та викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Мар’яна Назар, Валентина Рак, Наталія Дячишин, Уляна Маланюк, Наталія Глюзицька.

На конференції були присутні адміністрація коледжу, запрошені гості з провідних підприємств галузі – ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» і ПрАТ «Концерн Хлібпром».

Студентів, які проходили практику на ПрАТ «Концерн Хлібпром», відзначили солодкими подарунками.

Опублікований: 25-10-2018
Читайте також:
Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

6 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко взяли участь у вебінарі «Аналітика харчових процесів у хлібопекарській промисловості» від індійської філії швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі 06 жовтня 2022

Говорить пам’ять

У часи незалежності України щороку 23 червня вулицями Луцька йде жалобна процесія. Це данина пам’яті розстріляним оперативниками УНКВС у Волинській області під мурами Луцької тюрми у 1941 році. Серед них – патріотично налаштована молодь, активісти ОУН, священнослужителі, представники інтелігенції. Після визволення Луцька у 1944 році могили розстріл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Говорить пам’ять 27 червня 2022

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти

Студенти заочної форми навчання Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, професор Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти 13 лютого 2018

До креативних проектів Всеукраїнського форуму долучилися студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

13-14 вересня в місті Кам’янці-Подільському відбувся Всеукраїнський форум «Молодіжні сходини в Кам’янець-Подільській фортеці». Форум об’єднав ініціативну молодь із усіх куточків України, відкриту до нових знайомств, позитивних вражень, емоцій та сучасних ідей. Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до форум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До креативних проектів Всеукраїнського форуму долучилися студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 16 вересня 2019