Н У Х Т

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

17 february 2023

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного стажування у транснаціональній компанії Dow Chemical в Іспанії.

Щоб отримати запрошення на стажування, Марія завдяки рівню своєї технічної підготовки та володіння англійською мовою успішно пройшла суворий відбір серед багатьох претендентів зі всього світу.

Здобувачка освіти повністю виконала план стажування та увесь обсяг запланованої експериментальної роботи, опанувала всі методики тестування та максимально скористалась потужними технічними можливостями дослідницького центру компанії Dow Chemical для отримання значного масиву даних, які були оброблені, проаналізовані та використані при підготовці кваліфікаційної роботи.

Результати та висновки роботи представляють наукову і практичну цінність для пакувальної галузі.

На захисті були присутні фахівці пакувальної галузі, серед них: директор представництва Dow Chemical в Україні Олександр Александров, почесний президент Клубу пакувальників України, головний редактор журналу «Упаковка» Валерій Кривошей, президентка Клубу пакувальників України Вероніка Халайджі, директор департаменту  R&D EVOTEK INK Денис Пригодій, колеги з інших, у тому числі закордонних університетів, інших підрозділів НУХТ та інші вельмишановні гості.

Вітаємо Марію з успішним захистом кваліфікаційної роботи та присвоєнням освітнього ступеню «Магістр». Бажаємо успіхів і подальших звершень! 

Published on: 17-02-2023
Read also:
Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока»...

READ YOURSELF

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу 17 february 2023

Еко-біотехнології майбутнього: досвід від науковців Університету Ополе

15 квітня студенти-біотехнологи та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології долучилися до неймовірно цікавої лекції «Метаболічний потенціал мікроорганізмів для екологічних біотехнологій» доцентки Інституту інженерії навколишнього середовища та біотехнології Університету Ополе (Польща), докторки Віри Говорухи. Лекція була прочитана в межах в...

READ YOURSELF

Еко-біотехнології майбутнього: досвід від науковців Університету Ополе 16 april 2025

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу

Завершення навчального року на кафедрі маркетингу супроводжується яскравими захистами дипломних робіт трьох спеціальностей. Протягом двох днів тривав захист випускників-підприємців. Відзначимо, що випускники цієї спеціальності, маючи глибокі фахові знання, демонстрували їх впевнено та надзвичайно переконливо, що вказує на їх повноцінну готовність д...

READ YOURSELF

Яскравий шлях до успіху бакалаврів-підприємців кафедри маркетингу 24 june 2019