Н У Х Т

Cолідарність на підтримку українських студентів і викладачів висловив Університет Молізе (Італія)

11 march 2022

Cолідарність на підтримку українських студентів і викладачів висловив Університет Молізе (Італія)

Ректор Університету Молізе (м. Кампобассо, Італія) надіслав до університету лист щодо підтримки українських студентів і викладачів.

Published on: 12-03-2022
Read also:
Першокурсник-маркетолог – у фіналі Кубка України з панкратіону!

Першокурсник освітньої програми «Маркетинг» Владислав Манжелій гідно представив себе на всеукраїнській арені! Виступаючи у фіналі Кубка України з панкратіону (розділ аматор ММА ) у ваговій категорії 62 кг, він змагався проти досвідченого суперника – кандидата в майстри спорту, який має за плечима щонайменше п’ять років тренувань. Попри високу конк...

READ YOURSELF

Першокурсник-маркетолог – у фіналі Кубка України з панкратіону! 14 march 2025

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

READ YOURSELF

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 april 2020

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Викладачами Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройдено тривалий, насичений та цікавий шлях підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України за очно-дистанційною формою навчання з відривом від виробництва. У групі серед викладачів університетів, інститутів, академій бе...

READ YOURSELF

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 24 june 2019

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р. Захід відбувся завдяки с...

READ YOURSELF

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 september 2019