Н У Х Т

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

27 травня 2022

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

Планування навчального вектору є найважливішою складовою освіти. Тому в нашому університеті приділяється особлива увага вибору навчальних дисциплін, спілкуванню здобувачів освіти з лекторами і представниками відповідних кафедр.

Для обговорення цього питання 27 травня 2022 року магістранти поки що першого року навчання спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» зустрілися з гаранткою освітньої програми, професоркою кафедри харчової хімії Інною Поповою. Також у заході брали участь члени робочої групи, доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій і Галина Біла.

До уваги здобувачів були представлені дисципліни з каталогу вибіркових дисциплін освітньої програми. Першою представляла свої лекційні курси «Дизайн лікарських засобів» та «Органічний синтез лікарських засобів» гарантка програми Інна Попова. Професорка зауважила на надзвичайній актуальності запропонованих дисциплін у професійній практиці майбутніх хіміків-технологів, розвиненні практичних навичок лабораторного і промислового хімічних синтезів.

Далі взяла слово Галина Біла, яка представила дисципліни «Новітні хімічні системи» і «Нанотехнолгії та наноматеріали». Доцентка тезисно виклала основні компоненти навчальних курсів із застосуванням мультимедійної презентації. Також викладачка зосередила увагу здобувачів на швидкому розвитку досліджень у галузі наноматеріалів і їх прикладному значенні в хімічних технологіях.

Після відповідей на запитання магістрантів і змістовного спілкування з членами робочої групи, Олена Подобій побажала учасникам заходу міцного здоров’я, натхнення та плідної праці на благо України.

Опублікований: 27-05-2022
Читайте також:
Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»!

Наприкінці березня відбувся другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2024» за напрямком «Харчова наука і технології», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. До фіналу конкурсу з роботою «Prediction of a...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Міжнародному конкурсі «Black Sea Science-2024»! 03 квітня 2024

Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії

7 червня 2022 року заступниця голови відділу бухгалтерського обліку в Equateх as part of the Computershare Group Анастасія Хромець прочитала гостьову лекцію для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри обліку і  аудиту. Керуючись власним практичним професійним досвідом, фахівчиня познайомила слухачів із особливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бухоблік і фінансова звітність на гостьовій лекції від фахівчині-практика з Норвегії 09 червня 2022

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024

Міжкафедральний науковий семінар

Наукове спілкування є невід’ємною складовою навчально-педагогічного процесу університету. Особливо важливо, коли до обговорення актуальних проблем долучаються не тільки співробітники «рідного» навчального закладу, але й фахівці інших наукових установ. 1 лютого 2021 року до дискусії про дисертаційну роботу асистентки кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжкафедральний науковий семінар 05 лютого 2021