Н У Х Т

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food

22 вересня 2021

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food

У рамках вивчення дисципліни «HR-навігатор» до здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала Яна Бокотько, сертифікована експертка з гостинності всесвітньовідомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. Ця управлінська позиція була введена в компанії із відкриттям ресторанів нового формату «досвід майбутнього» у 2018 році, а кандидати на її зайняття, як і Яна свого часу, проходять спеціальну підготовку за корпоративною програмою «Guest Experience Leadership Course».

Спікерка пояснила, як влаштовані сходи менеджерських посад у McDonald’s – від працівника кухні до директора ресторану та на вищому рівні керівників центрального офісу; як побудована його HR-політика, зокрема, адаптація новачків та їх робота з інструкторами, навчання у тренінговому центрі, оцінка за KPI, компенсації та винагороди, фірмова валюта МакБакс, благодійні проєкти розвитку лікарень і облаштування сімейних кімнат від фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Гостя вказала на відмінності менеджера з гостинності від традиційних для сфери HoReCa посад хостес і адміністратора, його задачі у підтримці позитивного іміджу ресторану; розповіла про стандарти сервісного обслуговування відвідувачів, яким навчають і яких дотримуються працівники мережі, та внутрішню систему управління клієнтським досвідом (customer experience management) і враженнями. Чималий інтерес у аудиторії викликало спростування нею популярних серед пересічних споживачів міфів щодо технології приготування страв і сервісу в McDonald’s, а також кейси нестандартних робочих ситуацій і форс-мажорів із власної практики. 

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту НУХТ вдячний Яні Бокотько за насичену корисним матеріалом «гостьову» лекцію та тренування у бакалаврів-менеджерів персоналу навиків клієнтоорієнтованості.    

Опублікований: 22-09-2021
Читайте також:
Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

Науково-дослідницька практика здобувачів НУХТ в Інституті садівництва НААН України успішно відбулася у межах угоди про співпрацю, забезпечуючи унікальні можливості для навчання й професійного розвитку магістрів. Під час практики здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України 31 жовтня 2024

Зустріч із гаранткою

На початку навчального року традиційно відбувається зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів», професорки Юлії Камбулової зі здобувачами вищої освіти, які обрали цей напрям. Цього навчального року семеро магістрантів виявили бажання отримати професійні знання з виробництва органічних харчових продукті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із гаранткою 15 вересня 2025

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся успішний захист дипломних проектів бакалаврів-цукровиків. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Наталія Гусятинська (голова), професори кафедри, д.т.н. Леонід Рева, к.т.н. Валерій Виговський та доцент, к.т.н. Світлана Шульга, а також керівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання 19 лютого 2020

Студенти змагаються на краще знання економічних дисциплін

20 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ відбулася Олімпіада з економічних дисциплін. В  Олімпіаді взяли участь студенти 3-х і 4-х курсів спеціальностей «Маркетингова діяльність», «Організація виробництва», «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів», «Обслуг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти змагаються на краще знання економічних дисциплін 20 лютого 2017