Н У Х Т

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food

22 вересня 2021

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food

У рамках вивчення дисципліни «HR-навігатор» до здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала Яна Бокотько, сертифікована експертка з гостинності всесвітньовідомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. Ця управлінська позиція була введена в компанії із відкриттям ресторанів нового формату «досвід майбутнього» у 2018 році, а кандидати на її зайняття, як і Яна свого часу, проходять спеціальну підготовку за корпоративною програмою «Guest Experience Leadership Course».

Спікерка пояснила, як влаштовані сходи менеджерських посад у McDonald’s – від працівника кухні до директора ресторану та на вищому рівні керівників центрального офісу; як побудована його HR-політика, зокрема, адаптація новачків та їх робота з інструкторами, навчання у тренінговому центрі, оцінка за KPI, компенсації та винагороди, фірмова валюта МакБакс, благодійні проєкти розвитку лікарень і облаштування сімейних кімнат від фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Гостя вказала на відмінності менеджера з гостинності від традиційних для сфери HoReCa посад хостес і адміністратора, його задачі у підтримці позитивного іміджу ресторану; розповіла про стандарти сервісного обслуговування відвідувачів, яким навчають і яких дотримуються працівники мережі, та внутрішню систему управління клієнтським досвідом (customer experience management) і враженнями. Чималий інтерес у аудиторії викликало спростування нею популярних серед пересічних споживачів міфів щодо технології приготування страв і сервісу в McDonald’s, а також кейси нестандартних робочих ситуацій і форс-мажорів із власної практики. 

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту НУХТ вдячний Яні Бокотько за насичену корисним матеріалом «гостьову» лекцію та тренування у бакалаврів-менеджерів персоналу навиків клієнтоорієнтованості.    

Опублікований: 22-09-2021
Читайте також:
Культурно-мистецький захід присвячений творчості Ліни Костенко відбувся у Свалявському технічному коледжі НУХТ

19 березня 2019 року видатній українській поетесі Ліні Костенко виповнилося 89. З цієї нагоди студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ (група ДГ-176, викладач української мови та літератури – Оксана Дутка ) підготували й провели захід «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох!», презентували книжкові виставки, щоб вшанувати геніаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культурно-мистецький захід присвячений творчості Ліни Костенко відбувся у Свалявському технічному коледжі НУХТ 21 березня 2019

Принципи ESG та особливості HACCP за кордоном: гостьова лекція від професіонала

Здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» та магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» мали нагоду дізнатися про особливості принципів ESG і системи HACCP на харчових підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи ESG та особливості HACCP за кордоном: гостьова лекція від професіонала 24 листопада 2023

Збереженням науки під час війни опікується наша колега

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом із командою науково-популярного медіа «Куншт» та українськими науковцями взяла участь у презентації платформи Science at risk, завдяки якій популяризуватимуть експертизу українських вчених, знаходитимуть міжнародні партнерства і розповідатимуть історії науковців під час вій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збереженням науки під час війни опікується наша колега 24 квітня 2023