Н У Х Т

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

18 січня 2024

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС).

Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досвіду діяльності закладів вищої освіти та суб’єктів публічного адміністрування у сфері освіти й науки держав Європейського Союзу, а також створення спільного сприятливого наукового середовища України та держав Європейського Союзу.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва – громадська організація, створена в 2010 році в м. Одесі та станом на сьогодні має партнерські відносини з більше ніж 35 європейськими та 100 українськими організаціями. Пріоритетними напрямами її діяльності є допомога вченим України в участі у міжнародних наукових конференціях і науково-педагогічних стажуваннях, які відбуваються на території країн Європейського Союзу. Важливими напрямками діяльності центру є організація інституціональних візитів для вітчизняних студентів, аспірантів, молодих науковців із метою вивчення ними найкращих досягнень країн Європейського Союзу як у сфері освіти й науки, так і в галузі державного будівництва загалом.

Перед членами ЦУЄНС відкриваються можливості: вільно спілкуватися та обмінюватися досвідом з колегами; дізнаватися про найближчі наукові заходи та проєкти зарубіжних закладів вищої освіти, які є партнерами ЦУЄНС, у тому числі долучатися до організації та участі в наукових конференціях, тренінгах, семінарах і круглих столах; здійснювати наукові аналітичні дослідження у співпраці зі вченими країн ЄС на спеціальних умовах; брати участь в обговоренні та лобіюванні численних проєктів нормативно-правових актів у сфері науки та вищої освіти в рамках співпраці з Міністерством освіти та науки України.

Вітаємо Марію! Пишаємося нашою активною молоддю! Дякуємо «Центру українсько-європейського наукового співробітництва» за співпрацю!

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

У рамках виробничої практики здобувачі-першокурсники спеціальності 242 «Туризм» Аліна Тетеря, Альона Харченко, Вікторія Ступак, Діана Голованчук, Віка Юхименко 17 червня 2021 р. взяли безпосередню участь в організації та проведенні «Ukrainian Gastro Show» – події для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією. «Українська кухня. Осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 18 червня 2021

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва»

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся традиційний VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва». Уже восьмий рік, за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової, студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва» 17 грудня 2019

День кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання у Науково-технічній бібліотеці університету

У рамках проведення Дня кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання в читальному залі для студентів Науково-технічної бібліотеки університету розпочала роботу виставка книжкових видань із фондів бібліотеки, що включає книги, монографії, навчальні посібники, довідники. Нагадаємо, що кафедра має майже сторічну традицію підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання у Науково-технічній бібліотеці університету 13 березня 2018

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів». Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ 06 квітня 2018