Н У Х Т

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

18 січня 2024

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС).

Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досвіду діяльності закладів вищої освіти та суб’єктів публічного адміністрування у сфері освіти й науки держав Європейського Союзу, а також створення спільного сприятливого наукового середовища України та держав Європейського Союзу.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва – громадська організація, створена в 2010 році в м. Одесі та станом на сьогодні має партнерські відносини з більше ніж 35 європейськими та 100 українськими організаціями. Пріоритетними напрямами її діяльності є допомога вченим України в участі у міжнародних наукових конференціях і науково-педагогічних стажуваннях, які відбуваються на території країн Європейського Союзу. Важливими напрямками діяльності центру є організація інституціональних візитів для вітчизняних студентів, аспірантів, молодих науковців із метою вивчення ними найкращих досягнень країн Європейського Союзу як у сфері освіти й науки, так і в галузі державного будівництва загалом.

Перед членами ЦУЄНС відкриваються можливості: вільно спілкуватися та обмінюватися досвідом з колегами; дізнаватися про найближчі наукові заходи та проєкти зарубіжних закладів вищої освіти, які є партнерами ЦУЄНС, у тому числі долучатися до організації та участі в наукових конференціях, тренінгах, семінарах і круглих столах; здійснювати наукові аналітичні дослідження у співпраці зі вченими країн ЄС на спеціальних умовах; брати участь в обговоренні та лобіюванні численних проєктів нормативно-правових актів у сфері науки та вищої освіти в рамках співпраці з Міністерством освіти та науки України.

Вітаємо Марію! Пишаємося нашою активною молоддю! Дякуємо «Центру українсько-європейського наукового співробітництва» за співпрацю!

Опублікований: 18-01-2024
Читайте також:
Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі

22 березня 2018 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся семінар «Особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції» для студентів 3 і 4 курсів за участю ректора Інституту підготовки фахівців Ольги Демиденко та провідного інженера з розроблення та технічної перевірки стандартів Світлани Кохан. Окрім студентів на лекції бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі 23 березня 2018

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко, сповнена турбот про початок нового навчального року, взяла участь у роботі щорічних методичних семінарів із комунікативного підходу до викладання. Захід був організований International Language Centre (ILC) – популярним центром викладання англійської мови д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комунікативний підхід до викладання – кредо викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 вересня 2019