Н У Х Т

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій

21 грудня 2023

Магістранти підвищують професійні компетентності: лекція від Національного агентства кваліфікацій

20 грудня 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко долучилися до вебінару «Кваліфікаційні центри. Правовий статус. Окремі аспекти створення та акредитації», що проводило Національне агентство кваліфікацій.

Керівниця відділу акредитації Національного агентства кваліфікацій Наталія Прокопенко розповіла про правове регулювання діяльності кваліфікаційних центрів, описала процедуру їх створення та проведення акредитаційної експертизи, окремо приділивши увагу порядку оформлення та подання документів заявником на проведення акредитації кваліфікаційного центру.

Національне агентство кваліфікацій (НАК) – колегіальний орган, який здійснює функції у сфері кваліфікацій, що визначено Законом України «Про освіту» та іншими нормативними актами.

Здобувачка кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції вдячна Національному агентству кваліфікацій за професійний захід.

Опублікований: 21-12-2023
Читайте також:
«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ

Напередодні новорічних свят і сесійних днів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за підтримки деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вперше відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор-майбутнього» для здобувачів освіти з відокремлених структурних підрозділів нашого університету, що навчаються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ 13 грудня 2021

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету

7 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. Традиційно його розпочали з привітань з початком навчального року 2018/2019 і членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями. Також заступник голови ради, перший проректор університету Володимир Яровий вручив дипломи Вищої школи управління охороною пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету 07 вересня 2018

Профорієнтаційна зустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася у режимі онлайн-конференції з учнями Професійно-технічного училища № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. Учні груп ТУ-2, № 32, що навчаються за робітничими спеціальностями «Кухар», «Кондитер», були ознайомлені зі структурою університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 березня 2023

Цікаві відвідування студентів спеціальності «Туризм»

5 грудня 2019 року видалося урожайним на цікаві відвідування для студентів спеціальності «Туризм». У рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» студенти 2 курсу відвідали Monotel –  капсульний футуристичний готель, розташований у центрі Києва. Створений за образом високотехнологічних азіатських капсульних готелів Monotel пропонує розміщення у ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві відвідування студентів спеціальності «Туризм» 06 грудня 2019