Н У Х Т

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

01 жовтня 2020

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія».

На початку лекції була представлена рекомендована навчально-методична література за темою лекції та її план. Матеріал викладався вільно, послідовно, ясно, емоційно, державною мовою, виділялись основні моменти; студентська аудиторія залучалася до дискусії.

Лектор продемонстрував високий рівень культурної та технічної української мови, матеріал викладався у прийнятному для конспектування темпі. Викладач дотримувався педагогічного такту та доброзичливості до студентів.

На відкритій лекції були присутні в.о. завідувача кафедри, доцент Анатолій Куц, викладачі кафедри, студенти, спеціаліст навчально-методичного управління університету.

Колеги відзначили, що лекція була прочитана на високому методичному рівні, матеріал систематизований, поданий у вигляді блок-схем і таблиць, що значно полегшувало сприйняття.

Опублікований: 01-10-2020
Читайте також:
Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

Старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко пройшла тренінговий курс «Психологічна підготовка та дії цивільного населення у воєнних умовах – 6.0», організований Офісом підтримки вченого спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Благодійним фондом «Людина», Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу 14 березня 2023

Гаряча пора у молодих науковців

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу нас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаряча пора у молодих науковців 13 червня 2019

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей. Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі 17 вересня 2020

За інноваціями до Фінляндії вирушили здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анна Матвеєва, Настасія Парака, Ольга Степанова і Марія Аліпатова у дружній компанії зі студентами Берлінського університету прикладних наук на запрошення компанії Metsä Board Oyj прибули до Фінляндії, у місто Äänekoski. Metsä Board Oyj (раніше відома як M-r...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За інноваціями до Фінляндії вирушили здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 01 вересня 2022