Н У Х Т

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами

02 березня 2018

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами

2 березня назавжди залишиться світлим, радісним спомином для цьогорічних магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління, адже цього дня вони перегорнули ще одну сторінку буття – попрощалися із студентським життям.

Яскраве, сповнене найрізноманітніших пригод і дивовижних ситуацій студентство стає незабутнім спогадом, а попереду – повне незвіданого самостійне професійне життя. Та випускники впевнені – все у них буде добре, адже освіта, отримана в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ, – це гарантований успіх!

Усього найкращого й усіляких гараздів щиро зичили своїм вихованцям директор інституту Олег Шеремет, завідувачі випускових кафедр – економіки і права Анатолій Заїнчковський, міжнародної економіки Світлана Гуткевич, менеджменту та адміністрування Михайло Міненко, управління персоналом та економіки праці Тамара Березянко, фінансів Лада Шірінян, обліку і аудиту Леонід Чернелевський, в.о. завідувача кафедри маркетингу Світлана Розумей.

Кращим із-поміж кращих Олег Шеремет вручив подяки та грамоти за відмінне навчання, вагомі наукові здобутки, активну участь у спортивному й культурно-масовому житті факультету й університету.

Від випускників сердечно подякували колективові інституту перша голова студради інституту, магістр спеціалізації «Фінанси, банківська справа та страхування» Вікторія Мельниченко та магістр спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» Тетяна Радчук.

Студенти молодших курсів традиційно підготували для старших товаришів музичні вітання. А наостанок для магістрів пролунав гімн їх рідного інституту.

197 магістрів денної форми навчання і 90 – заочної отримали цього дня дипломи. Нехай ваш злет буде стрімким й успішним, а життя виставляє лише найвищі бали, випускники!  

Опублікований: 02-03-2018
Читайте також:
Заняття з англійської мови для викладачів НУХТ продовжуються в онлайн-форматі

Карантин – вимушений захід із певними обмеженнями, але не для вивчення іноземної мови. Саме тому завідувачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко та старші викладачки кафедри Олена Ковальова і Олена Варфоломєєва активно продовжують заняття з англійської мови для викладачів НУХТ в онлайн-форматі із використан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття з англійської мови для викладачів НУХТ продовжуються в онлайн-форматі 30 квітня 2020

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі відбулася гостьова лекція «Effect of extract from chokeberry on the properties of stored potato starch gels» доцентки Жешувського університету (Польща) Грети Адамчик  для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх  програм «Технології хліба, кондитерських, макарон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 жовтня 2021

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії!

На кафедрі біотехнології і мікробіології вдруге за останні два тижні відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Свою роботу «Синергізм з іншими біоцидами біологічної активності поверхнево-активних речовин, синтезованих в різних умовах культивування Rhodococcus erythropolis ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії! 12 червня 2024

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів

«Щоб побачити величне – іноді достатньо лише мікроскопа». Під таким натхненним гаслом харчовики-технологи продовжують опановувати дисципліну «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія», відкриваючи для себе захопливий світ мікроорганізмів. Цього разу здобувачі групи ТХ-3-5 під час лабораторної роботи досліджували морф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів 13 листопада 2025