Н У Х Т

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами

02 березня 2018

Навчально-науковий інститут економіки і управління розпрощався з цьогорічними випускниками-магістрами

2 березня назавжди залишиться світлим, радісним спомином для цьогорічних магістрів Навчально-наукового інституту економіки і управління, адже цього дня вони перегорнули ще одну сторінку буття – попрощалися із студентським життям.

Яскраве, сповнене найрізноманітніших пригод і дивовижних ситуацій студентство стає незабутнім спогадом, а попереду – повне незвіданого самостійне професійне життя. Та випускники впевнені – все у них буде добре, адже освіта, отримана в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ, – це гарантований успіх!

Усього найкращого й усіляких гараздів щиро зичили своїм вихованцям директор інституту Олег Шеремет, завідувачі випускових кафедр – економіки і права Анатолій Заїнчковський, міжнародної економіки Світлана Гуткевич, менеджменту та адміністрування Михайло Міненко, управління персоналом та економіки праці Тамара Березянко, фінансів Лада Шірінян, обліку і аудиту Леонід Чернелевський, в.о. завідувача кафедри маркетингу Світлана Розумей.

Кращим із-поміж кращих Олег Шеремет вручив подяки та грамоти за відмінне навчання, вагомі наукові здобутки, активну участь у спортивному й культурно-масовому житті факультету й університету.

Від випускників сердечно подякували колективові інституту перша голова студради інституту, магістр спеціалізації «Фінанси, банківська справа та страхування» Вікторія Мельниченко та магістр спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» Тетяна Радчук.

Студенти молодших курсів традиційно підготували для старших товаришів музичні вітання. А наостанок для магістрів пролунав гімн їх рідного інституту.

197 магістрів денної форми навчання і 90 – заочної отримали цього дня дипломи. Нехай ваш злет буде стрімким й успішним, а життя виставляє лише найвищі бали, випускники!  

Опублікований: 02-03-2018
Читайте також:
Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв отримала потужний проектний комплекс CREO

Якість підготовки сучасних молодих інженерних кадрів напряму залежить від уміння користуватись ними комп’ютерними проектними технологіями. Зокрема, велика увага приділяється володінню програмами групи тривимірних САПР. Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв та інженерна Компанія «ТЕХНОПОЛІС» уклали договір на безкоштовну по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв отримала потужний проектний комплекс CREO 22 травня 2018

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

У Свалявському технічному коледжі нашого університету завершилися комплексні державні іспити у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» освітнього  рівня «молодший спеціаліст» денної форми навчання та захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» Державні екзаменаційні ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання 03 лютого 2017

Науковці про ІТ та телекомунікації

На кафедрі інформаційних систем уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій». У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогоріч вона працювала повністю дистанційно, з використанням засобу відеозв’язку Zoom. З вітальним словом до учасників звернувся заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці про ІТ та телекомунікації 04 лютого 2021

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018