Н У Х Т

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

30 березня 2021

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти.

29 березня гостьову лекцію «Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів» прочитав фахівець-практик, провідний аудитор ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Сергій Плічко. Лекція читалась у рамках вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів бакалаврату четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Під час заняття були висвітлені основні питання щодо законодавчих вимог до акредитації та сертифікації за стандартами ISO 22000 і FSSC 22000, концепції і цілей сертифікації систем менеджменту безпечністю харчових продуктів, ролі органів із акредитації та органів зі сертифікації і призначення ISO/IEC 17021, ISO/TS 22003 та керівництва IAF. Під час заняття гостьовий лектор використовував термінологію, пов’язану з майбутнім фахом здобувачів, акцентував їхню увагу на організації проведення оцінювання відповідності систем управління безпечності харчових продуктів, правилах використання сертифікатів і логотипів, включаючи можливе неправильне застосування, принципах проведення аудиту, доповнених підходом заснованим на ризиках.

Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції, студенти та присутні викладачі кафедри експертизи харчових продуктів мали можливість поставити запитання, на які лектор, провідний фахівець надав аргументовані відповіді.

Здобувачі вищої освіти вдячні за організацію гостьової лекції від зовнішнього стейкхолдера гарантці освітньої програми, доцентці кафедри експертизи харчових продуктів, лекторці навчальної дисципліни Світлані Усатюк.

Опублікований: 30-03-2021
Читайте також:
Високотехнологічні ферми майбутнього на черговому засіданні MOVIE CLUB

17 березня 2023 року старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання кіноклубу MOVIE CLUB, у рамках якого відбулася дискусія зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій (груп ТІ-1-3, ХЧ-4-14-ск, ХТ 1-11) після перегляду фільму «When food becomes sca...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високотехнологічні ферми майбутнього на черговому засіданні MOVIE CLUB 21 березня 2023

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

24 березня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, Артем Ущаповський, Ярослав Хитрий відвідали професійний онлайн-воркшоп «ARCHICAD для викладачів та навчальних закладів: як це працює?» від «Graphisoft Center Ukraine». Під час воркшопу викладачі дізналися, як стати сертифікованим тренером і офіційним амбасад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі 25 березня 2021

Магістранти досліджують національні особливості різних країн

Одним із найважливіших процесів розвитку є комунікація, яка безпосередньо залежить не лише від знання мови, але й від національних і психологічних особливостей. Тож під час практичного заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування, що проводила доцентка Ольга Нежива, студентами-магістрантами групи ТР 1-1М було досліджено національні осо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти досліджують національні особливості різних країн 26 жовтня 2023

Методи конструювання якісного програмного забезпечення опановують здобувачі освіти

Викладачка Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету Вікторія Сєразєєва провела відкрите заняття «Конструювання якісного програмного забезпечення» з дисципліни «Технологія створення програмних продуктів» для здобувачів освіти 4 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» (група ПСК18).  Тема є актуальною, тому що в сучасному сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи конструювання якісного програмного забезпечення опановують здобувачі освіти 18 січня 2022