Н У Х Т

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

30 березня 2021

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти.

29 березня гостьову лекцію «Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів» прочитав фахівець-практик, провідний аудитор ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Сергій Плічко. Лекція читалась у рамках вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів бакалаврату четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Під час заняття були висвітлені основні питання щодо законодавчих вимог до акредитації та сертифікації за стандартами ISO 22000 і FSSC 22000, концепції і цілей сертифікації систем менеджменту безпечністю харчових продуктів, ролі органів із акредитації та органів зі сертифікації і призначення ISO/IEC 17021, ISO/TS 22003 та керівництва IAF. Під час заняття гостьовий лектор використовував термінологію, пов’язану з майбутнім фахом здобувачів, акцентував їхню увагу на організації проведення оцінювання відповідності систем управління безпечності харчових продуктів, правилах використання сертифікатів і логотипів, включаючи можливе неправильне застосування, принципах проведення аудиту, доповнених підходом заснованим на ризиках.

Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції, студенти та присутні викладачі кафедри експертизи харчових продуктів мали можливість поставити запитання, на які лектор, провідний фахівець надав аргументовані відповіді.

Здобувачі вищої освіти вдячні за організацію гостьової лекції від зовнішнього стейкхолдера гарантці освітньої програми, доцентці кафедри експертизи харчових продуктів, лекторці навчальної дисципліни Світлані Усатюк.

Опублікований: 30-03-2021
Читайте також:
39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Завершення навчального року у закладах освіти – час привітань випускників і час, який починає перерву для відпочинку тривалістю в ціле літо. Для кожного абітурієнта, студента воно сповнене своїми емоціями та очікуваннями: успішно скласти вступні випробування, здати ЗНО або скласти сесію. А ще, це – період захистів і отримання диплому про здобуття в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр» 24 червня 2019

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року

Американська National Restaurant Association представила футуристичне дослідження майбутніх тенденцій «Ресторанна індустрія 2030: практична інформація для майбутнього». У звіті досліджуються ключові показники, які формують майбутнє галузі, що визначає найбільш і найменш вірогідні події протягом наступних років. Висновки ґрунтуються на даних багатьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року 01 грудня 2023

Вітаємо переможниць ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»!

Магістрантки кафедри маркетингу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Крістіна Воловідник і Юлія Березова стали переможницями ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge», який відбувся 13 квітня 2021 року в Київському національному торговельно-економічному університеті. Представлений ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»! 20 квітня 2021

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулось останнє заняття сертифікатної програми «Косметологія». Головне призначення програми – здобуття сучасних знань у галузі косметології, особистого догляду та індустрії салонів краси. Слухачі вивчали будову та типи шкіри, основи догляду за різними типами шкіри, способи усунення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія» 26 грудня 2017