Н У Х Т

Лабораторна з випускницею

23 квітня 2024

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна.

Фахівчиня провела майстер-клас із виготовлення хлібобулочних виробів із листкового тіста під час якого розповіла здобувачам вищої освіти про технологічні особливості приготування листкового тіста у виробничих умовах пекарні, показала особливості формування тістових заготовок для класичних круасанів і денішів, звернула увагу студентів на те, яким повинен бути стан тістових заготовок у кінці вистоювання та параметри їх випікання.

Лабораторна робота пройшла у дружній атмосфері, студенти ставили багато запитань, здобули нові знання та практичні навички виготовлення виробів із листкового тіста.

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячні Аліні Перелигіній, що вона поділилася зі здобувачами своїми професійними знаннями і бажають їй успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 23-04-2024
Читайте також:
Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 квітня 2022

На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

Однією з обов’язкових компонент освітньої складової підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (освітній ступінь «Доктор філософії») за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології» є педагогічна практика. Значна увага з її організації приділяється на випусковій кафедрі технології м’яса та м’ясни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність 02 березня 2023