На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна.
Фахівчиня провела майстер-клас із виготовлення хлібобулочних виробів із листкового тіста під час якого розповіла здобувачам вищої освіти про технологічні особливості приготування листкового тіста у виробничих умовах пекарні, показала особливості формування тістових заготовок для класичних круасанів і денішів, звернула увагу студентів на те, яким повинен бути стан тістових заготовок у кінці вистоювання та параметри їх випікання.
Лабораторна робота пройшла у дружній атмосфері, студенти ставили багато запитань, здобули нові знання та практичні навички виготовлення виробів із листкового тіста.
Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів щиро вдячні Аліні Перелигіній, що вона поділилася зі здобувачами своїми професійними знаннями і бажають їй успіхів у професійній діяльності!