Н У Х Т

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету

24 травня 2018

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету

24 травня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся круглий стіл «Показники ефективності наукової діяльності».

Доповідач Інна Путіліна розповіла присутнім про кількісні показники ефективності наукової діяльності, публікаційну активність та цитованість авторів наукових праць.

Також під час круглого столу на практиці розглянули основні функціональні можливості наукометричних баз даних та унікальних ідентифікаторів вчених.

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління раді були зустрічі на гостьовій лекції «Економічні тренди та сталий розвиток» із докторкою економічних наук, професоркою кафедри управління Економіко-гуманітарного університету Бельсько-гуманітарного університету в м. Бельсько-Бяла (Польща) Любов’ю Жаровою. Зустріч минула насичено і ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині 24 жовтня 2023

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Відкрита лекція про сталий розвиток у харчових технологіях

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська провела для здобувачів групи ОП-4-7+СК спеціальності 181 «Харчові технології» відкрите лекційне заняття на тему «Сучасні підходи до виробництва дієтичних добавок в умовах екологічної відповідальності та сталого розвитку» з дисципліни «Технологія харчових та дієтичних добавок». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція про сталий розвиток у харчових технологіях 07 квітня 2025

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017