Н У Х Т

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі

01 квітня 2021

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі

Днями ведучий рубрики «Польова кухня» в тижневику «ТСН-тиждень» каналу «1+1» Костянтин Грубич звернувся за фаховою консультацією до доцентки кафедри біотехнології бродіння і виноробства нашого університету Зоряни Романової. Журналіста цікавили корисні властивості та використання березового соку.

Наша фахівчиня розповіла про можливості споживання цього продукту у вигляді квасу та вина, оскільки цей сік має обмежений термін зберігання, а цінність його складових не викликає сумнівів, тож усі цінні компоненти переходять у інший смачний продукт.  

Опублікований: 01-04-2021
Читайте також:
Фінансисти у центрі інноваційного середовища

Студенти кафедри фінансів за ініціативи доцента Наталії Климаш відвідали перший інноваційний парк в Україні Unit.city. Це місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій та креативних індустрій. Тут концентрація компаній, стартапів, студентів, фахівців і дослідницьких лабораторій створює умови для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінансисти у центрі інноваційного середовища 21 листопада 2018

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2020

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 04 квітня 2018

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги

17 лютого у спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова в рамках перенесеного першого туру Першої ліги з футзалу між київськими ВНЗ, зіграли наша збірна команда «НУХТ-2» і команда НАВС. Загалом вся гра пройшла під диктовку нашої команди, яка продемонструвала дуже впевнену та цікаву гру. Вперше наші збірники засмутили голкіпера суперника на 8-й хвили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги 20 лютого 2017