Н У Х Т

Круглий стіл з питань якості

25 листопада 2019

Круглий стіл з питань якості

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, Василь Сидор, Вікторія Кійко та Оксана Петруша і студенти IV курсу освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» взяли участь у круглому столі «Якість та безпека харчових продуктів». Учасниками заходу були науковці та аудитори, а також представники організацій в ланцюгу контролю якості та безпечності харчової продукції.

Серед доповідачів був президент Української асоціації досконалості та якості, почесний президент Міжнародної гільдії професіоналів якості, академік Української академії наук, к. т. н. Петро Калита, який зосередив свою вагу на понятті якість, як національна ідея України.

Велику увагу учасників круглого столу провернула доповідь Тараса Огаркова – головного аудитора DQS Holding GmbH систем менеджменту ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 щодо вимог до підприємств у сфері безпечності харчових продуктів, що особливо актуально в умовах сьогодення.

Доповідачами також виступили і викладачі кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ – завідувач кафедри Світлана Усатюк розкрила питання «Навчання спеціалістів для впровадження систем управління якості та безпечності на підприємствах харчової промисловості», а Василь Сидор – аспекти забезпечення прав споживачів на придбання та споживання якісних і безпечних харчових продуктів.

 

Опублікований: 25-11-2019
Читайте також:
Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти 20 вересня 2018

Дизайнерські тренди в ритейл-сервісі від підприємців і маркетологів

Не секрет, що обговорення маркетингових мейнстрімів є неодмінною складовою навчання, а жваві дебати іноді породжують нові ідеї для бізнесу. Нещодавно на засіданні студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» майбутні підприємці та маркетологи обговорили сучасні дизайнерські тренди в ритейл-сервісі та практику застосування мультисенсорного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайнерські тренди в ритейл-сервісі від підприємців і маркетологів 06 квітня 2021

Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Лекція «Органічне виробництво в Україні» була прочитана н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 лютого 2021

Вітаємо видатну колегу з черговим досягненням на науковій ниві!

З метою відзначення вчених, які опублікували найкращі наукові праці, здійснили винаходи і відкриття, що мають важливе значення для розвитку науки і економіки нашої країни, Національна академія наук України присуджує премії імені видатних учених України. Премія імені Данила Кириловича Заболотного – премія НАНУ за видатні заслуги в галузі мікробіоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо видатну колегу з черговим досягненням на науковій ниві! 23 червня 2022