Н У Х Т

Кожний крок на користь безпеки є кроком до збереження життя!

25 лютого 2025

Кожний крок на користь безпеки є кроком до збереження життя!

Викладачки кафедри фізики та професійної безпеки Ольга Євтушенко і Аліна Сірик разом із завідувачкою кафедри Світланою Літвинчук долучилися до відкритої онлайн-лекції з безпеки праці на тему «Як вберегтися від нещасних випадків», яку 21 лютого 2025 року прочитав викладач Вищої Школи Управління Охороною Праці у Катовіцах (Польща), керівник відділу післядипломної освіти «Безпека і гігієна праці і системи управління безпекою» Яцек Пагєла.

Слухачам було представлено піраміду нещасних випадків Гейнріха, при цьомуЯцек Пагєла акцентував увагу на концепції безпеки як у побуті, так і на роботі. Після демонстрації наочних відеороликів були обговорені окремі ситуації та подано аналіз подій і поведінки, що призвели до різних нещасних випадків.

Лекція пройшла на високому рівні, презентаційний матеріал був інформативним і корисним для викладачів і стане у пригоді при викладанні дисциплін циклу охорони праці.

Наші учасниці вдячні лекторові Яцеку Пагєлі та координаторці з польсько-української співпраці Вищої Школи Управління Охороною Праці у Катовіцах Олені Кощенко за чудову організацію заходу.

Опублікований: 25-02-2025
Читайте також:
Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 листопада 2018

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України. З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 24 травня 2024

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School

Літні канікули не проходять дарма ні для здобувачів-біотехнологів, які можуть поглиблювати свої фахові знання, беручи участь, наприклад, у Summer School в університеті Жешува (Польща), ні для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології, які також залюбки удосконалюють свій професійний досвід. Цього разу к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School 11 липня 2022

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів

Ніщо не може бути більш приємним і корисним для наших викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, ніж спілкування із досвідченим професіоналом та ще й однодумцем із багатьох актуальних питань пакувальної галузі, яким є Senior Expert Mr. Kai Wintjen. Активна дискусія відбулася 15 січня під час уже другої лекції фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів 18 січня 2021