Н У Х Т

Круглий стіл англійською мовою на цікаві й актуальні теми для сучасної молоді

11 листопада 2019

Круглий стіл англійською мовою на цікаві й актуальні теми для сучасної молоді

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі студентами 1 та 4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління круглий стіл англійською мовою на одразу дві цікаві й актуальні теми для сучасної молоді – «The Importance of Learning Foreign Languages in the Modern World» and «Travelling around the world».

Гостем заходу був Yonathan Stein із Бразилії, експерт у IT-технологіях і досвідчений мандрівник, який відвідав понад 30 країн світу.  Іноземець підготував цікаву мультимедійну презентацію за тематикою круглого столу: «The Benefits of Learning English» та «The most interesting countries in the world». Під час презентації іноземний гість розповідав про важливість практичних навичок застосування англійської мови у бізнесі й під час подорожей. Крім того, Yonathan Stein із ентузіазмом ділився враженнями про традиції, особливості ментальності та видатні місця найцікавіших країн, які йому пощастило відвідати під час навколосвітньої подорожі. Зокрема, досвідчений мандрівник давав студентам корисні поради, які їм стануть у нагоді під час подорожі за кордон.

На наступному етапі заходу студенти активно дискутували з іноземним гостем щодо інформації, представленої у його презентації.

У результаті активного обговорення підсумків круглого столу, учасники зустрічі  дійшли висновку, що володіння іноземними мовами й навколосвітні мандрівки – це ключ до успіху, який відчиняє двері у світ незвіданих можливостей та перспектив для тих, хто прагне самовдосконалюватися, пізнавати світ й культури інших країн, налагоджувати іноземні контакти й обмінюватися досвідом із іноземними друзями та колегами, тощо.

Завершальним моментом заходу стало частування різноманітними смаколиками у кращих традиціях української гостинності.

Опублікований: 11-11-2019
Читайте також:
Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта». Із дотриманням усіх карантинних обмежень,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства 03 листопада 2021

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

3 травня з нагоди Дня кондитера студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка ініціювала гастрономічний digital-марафон «Pastry Chef» на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram. Учасниками марафону стали талановиті здобувачі освіти спеціальностей «Харчові технології» (освітньої програми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 06 травня 2025

Здорове харчування та фізична рекреація

Під патронатом ректора Олександра Шевченка, голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України, керівника проєкту конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» Юрія Задніпряного, міжнародної громадської організації «Хартфулнес Інститут» та за ініціативи кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування та фізична рекреація 09 липня 2025

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 жовтня 2024