Н У Х Т

За програмою академічної доброчесності стажуються у Польщі викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

14 листопада 2019

За програмою академічної доброчесності стажуються у Польщі викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

У рамках міжнародного наукового стажування «Академічна доброчесність» відбувся круглий стіл за участю польських експертів компанії «Plagiat.Pl» та презентація стипендіальних програм «Studium Europy Wschodniej» при Варшавському університеті.

Доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерина Верес та Єлизавета Музичка взяли активну участь у цьому заході, а їх доповідь «Досвід упровадження принципів академічної доброчесності у Національному університеті харчових технологій» була на часі.

 

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Першокурсники у Національному музеї Тараса Шевченка

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (група ХЧ-1-4) разом із кураторкою, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Зоряною Романовою відвідали Національний музей Тараса Шевченка. Експозиція музею займає 15 залів і поділена на дві частини. У першій – за хронологічно-тематичним принципом висвітлюється біогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники у Національному музеї Тараса Шевченка 02 травня 2024

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 лютого 2024

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

Планування навчального вектору є найважливішою складовою освіти. Тому в нашому університеті приділяється особлива увага вибору навчальних дисциплін, спілкуванню здобувачів освіти з лекторами і представниками відповідних кафедр. Для обговорення цього питання 27 травня 2022 року магістранти поки що першого року навчання спеціальності 161 «Хімічні те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік 27 травня 2022

Практичні кейси від стейкхолдера – здобувачам вищої освіти спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа»

На онлайн-лекцію з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» до здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» завітав керуючий закладом ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін. Тема заняття була присвячена безалкогольним напоям, зокрема особливостям виробництва ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси від стейкхолдера – здобувачам вищої освіти спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» 25 жовтня 2021