Н У Х Т

За програмою академічної доброчесності стажуються у Польщі викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

14 листопада 2019

За програмою академічної доброчесності стажуються у Польщі викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

У рамках міжнародного наукового стажування «Академічна доброчесність» відбувся круглий стіл за участю польських експертів компанії «Plagiat.Pl» та презентація стипендіальних програм «Studium Europy Wschodniej» при Варшавському університеті.

Доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерина Верес та Єлизавета Музичка взяли активну участь у цьому заході, а їх доповідь «Досвід упровадження принципів академічної доброчесності у Національному університеті харчових технологій» була на часі.

 

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

День Європи на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Уже 16-й рік поспіль у нашій країні відзначається День Європи. У всіх містах України проводиться багато різних цікавих заходів: святкові концерти, вистави, фестивалі. Напередодні цього дня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко, Людмила Юрчук, Інна Форостюк та Надія Шерстюк провели конкурс на кращого знавця європейс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Європи на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 17 травня 2019

Інформацію про стан продовольчої безпеки держави під час війни отримали науковці університету

30 листопада 2022 професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник долучилися до презентації моніторингового звіту «Безпека і безпечність харчування під час і після війни», підготовленого ГО «Аналітичний центр Аграрного союзу України» у співпраці з Торгово-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформацію про стан продовольчої безпеки держави під час війни отримали науковці університету 01 грудня 2022

Гостьова лекція від команди ibis Kyiv hotels: сучасні тренди та інновації ресторанного бізнесу міжнародного рівня

Другокурсники освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») у межах вивчення дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» прослухали гостьову лекцію на тему «Тренди та технологічні інновації в закладах ресторанного господарства бренду ibis готелів міжнародної мережі Accor у Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від команди ibis Kyiv hotels: сучасні тренди та інновації ресторанного бізнесу міжнародного рівня 03 листопада 2025