Н У Х Т

Пізнавальне дозвілля першокурсників-підприємців

23 вересня 2024

Пізнавальне дозвілля першокурсників-підприємців

Здобувачі освіти групи ЦБ-1-14, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Цифрові бізнес-технології у підприємництві», разом із наставницею, старшою викладачкою кафедри економічної теорії Тетяною Швед завершили минулий тиждень цікавою екскурсією до Історико-меморіального музею Михайла Грушевського, що знаходиться зовсім поруч з університетом.

Екскурсія «СВОЇ/ЧУЖІ: люди, спомини, речі ПАНКІВСЬКОЇ, 9» на декілька годин занурила в атмосферу життя та роботи видатного українського історика, політика, громадського діяча та київської інтелігенції початку ХХ століття, коли формувалася українська ідентичність і боролися за незалежність. Розташований у самому серці Києва, у будинку, де колись мешкала родина Грушевських, музей зберігає пам’ять про одну з найвидатніших постатей в історії України.

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
Вітаємо із заслуженою нагородою!

Новорічні свята завжди приносять приємні спогади і подарунки. Ось і магістрантці кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Ірині Ковшар присуджено стипендію Президента України на ІІ семестр 2021-2022 навчального року. У житті факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина почала себе проявляти ще з 2018 року, з другого курсу б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо із заслуженою нагородою! 11 січня 2022

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови

Кожний день у нашому житті особливий, і кожного дня у будь-якому куточку планети люди відзначають певне свято або якусь подію. Таким днем також є 27 травня. Здобувачі освіти збірної групи ГС-2-7 і ГС-2-4 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали цікаві моменти т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови 27 травня 2021

Практичні аспекти генетики: здобувачі-біотехнологи повернулися до своїх лабораторій

Після 6 місяців дистанційного навчання здобувачі-біотехнологи зустрілися на реальних парах. Одним із перших практичних занять стала лабораторна робота з генетики, на якій студенти засвоїли правила пересівання та зберігання бактерій, а також опанували методи визначення титру бактерій і бактеріофагів. Усі дуже скучили за живим спілкуванням і з натхне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти генетики: здобувачі-біотехнологи повернулися до своїх лабораторій 09 вересня 2020

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко спільно з колегами з вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управління персоналом» і Національного університету водного господарства та природокористування випустили колективну монографію «Інжиніринг ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу 15 серпня 2018