Н У Х Т

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

06 вересня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На відкритому занятті були присутні фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, викладачі, а також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, який, скориставшись нагодою, привітав усіх із початком навчального року.

Заняття розпочалося з ознайомлення студентів із програмою дисципліни, переліком допоміжної та додаткової літератури. Після чого лектор представила студентам тему та план лекції. Олена Білик навела визначення, що таке харчові добавки, та розповіла, з якою метою вони використовуються. Особлива увага була приділена класифікації харчових добавок і гігієнічним вимогам до них. Також детально були розглянуті способи введення харчових добавок до складу харчових продуктів. Завершилася лекція характеристикою харчових добавок, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських виробів і харчоконцентратів.

Лекція була прочитана з використанням роздаткового матеріалу та мультимедійних засобів, на високому методичному рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.

 

 

Опублікований: 06-09-2018
Читайте також:
Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Важливим аспектом підготовки висококваліфікованих фахівців у нашому університеті є залучення до аудиторних занять професіоналів-практиків та експертів галузі. Підготовка здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» до самостійної професіональної діяльності на підприємствах харчової промисловості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 29 вересня 2022

Документальний фільм виробництва нашого студента-філолога здобув перемогу на «Колофільм Фест»!

Документальне кіно здобувача першого курсу освітньої програми «Мовнокомунікатівні студії в кіберпросторі», продюсера Артема Голубєва здобуло перемогу на першому міжнародному кінофестивалі «Колофільм Фест», що відбувся 12-15 січня в кінотеатрі «Стрічка» в Коломиї. Глядацькій аудиторії був представлений повнометражний документальний фільм «Бартка», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Документальний фільм виробництва нашого студента-філолога здобув перемогу на «Колофільм Фест»! 30 січня 2025

Європейська система оцінювання

У  ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напряму успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які проходили за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти –  очіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейська система оцінювання 28 червня 2022

МОН не затверджуватиме вчені звання й не здійснюватиме контроль за дотриманням вимог ліцензійних умов

У Верховній Раді України зареєстрований освітній законопроєкт 9601, яким передбачено відхід від затвердження Атестаційною колегією Міністерства освіти і науки вчених звань доцента, професора, старшого дослідника. «Учені звання присвоюються вченими радами університетів та наукових установ, а подальше їхнє затвердження в Міністерстві освіти і науки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН не затверджуватиме вчені звання й не здійснюватиме контроль за дотриманням вимог ліцензійних умов 17 серпня 2023