Н У Х Т

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

06 вересня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На відкритому занятті були присутні фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, викладачі, а також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, який, скориставшись нагодою, привітав усіх із початком навчального року.

Заняття розпочалося з ознайомлення студентів із програмою дисципліни, переліком допоміжної та додаткової літератури. Після чого лектор представила студентам тему та план лекції. Олена Білик навела визначення, що таке харчові добавки, та розповіла, з якою метою вони використовуються. Особлива увага була приділена класифікації харчових добавок і гігієнічним вимогам до них. Також детально були розглянуті способи введення харчових добавок до складу харчових продуктів. Завершилася лекція характеристикою харчових добавок, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських виробів і харчоконцентратів.

Лекція була прочитана з використанням роздаткового матеріалу та мультимедійних засобів, на високому методичному рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.

 

 

Опублікований: 06-09-2018
Читайте також:
Актуальність, ґрунтовність і новизна – захистилися магістри з «Менеджменту»

У Навчально-науковому інституті економіки і управління завершилася сесія захистів магістерських дипломних робіт зі спеціальності «Менеджмент».  Здобувачі магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» вкотре довели свою самостійність і завзятість, високий рівень навичок у дослідницькій роботі та здатність ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність, ґрунтовність і новизна – захистилися магістри з «Менеджменту» 20 лютого 2023

Біологічний тренінг-2020: всесвіт всередині клітини

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся біологічний тренінг для вступників. Захід відвідали школярі різних шкіл м. Києва. До речі, всі вони є учасниками І туру олімпіади НУХТ з біології. Гостей привітно зустріла доцент кафедри Вікторія Красінько, яка провела для учасників екскурсію лабораторіями кафедри. Після чого розпочався тренінг. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біологічний тренінг-2020: всесвіт всередині клітини 26 лютого 2020

Технологічні секрети і сучасні тенденції на гостьових лекторіях

Важливим елементом профорієнтаційної роботи є зустрічі зі студентами коледжів. Подвійна користь – коли на цих зустрічах вони не лише знайомляться з викладачами університету, але й отримують допомогу в опануванні свого фаху. Поєднання цих переваг досягається проведенням гостьових лекцій. Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні секрети і сучасні тенденції на гостьових лекторіях 06 березня 2025

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна ознайомили слухачів Підготовчого відділення НУХТ із освітньо-професійною програмою (ОПП) «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Слухачі дізналися, що ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дозволяє набути н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ 25 березня 2024