Н У Х Т

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

06 вересня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На відкритому занятті були присутні фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, викладачі, а також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, який, скориставшись нагодою, привітав усіх із початком навчального року.

Заняття розпочалося з ознайомлення студентів із програмою дисципліни, переліком допоміжної та додаткової літератури. Після чого лектор представила студентам тему та план лекції. Олена Білик навела визначення, що таке харчові добавки, та розповіла, з якою метою вони використовуються. Особлива увага була приділена класифікації харчових добавок і гігієнічним вимогам до них. Також детально були розглянуті способи введення харчових добавок до складу харчових продуктів. Завершилася лекція характеристикою харчових добавок, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських виробів і харчоконцентратів.

Лекція була прочитана з використанням роздаткового матеріалу та мультимедійних засобів, на високому методичному рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.

 

 

Опублікований: 06-09-2018
Читайте також:
Цікаві вебінари від практиків – професійна мотивація наших здобувачів

У рамках вивчення дисципліни «Організація туризму (Організація транспортних послуг)» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм», а також здобувачі інших курсів і спеціальностей НУХТ долучилися до обговорення цікавої теми – «Робота на круїзному лайнері – реальність та перспективи». Своїм досвідом роботи на круїзному лайнері «Princess Cruises» на п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві вебінари від практиків – професійна мотивація наших здобувачів 10 листопада 2020

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 жовтня 2021

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт 22 лютого 2017