Н У Х Т

Студенти дізнавалися як святкують Міжнародний день студента в різних країнах

18 листопада 2019

Студенти дізнавалися як святкують Міжнародний день студента в різних країнах

15 листопада 2019 у збірній групі студентів ТУ 1-10 та ТУ 1-11 відбувся пізнавальний захід, присвячений Міжнародному дню студента, який відзначається 17 листопада.

Студенти підготували презентації та повідомлення щодо історії виникнення, традицій, прикмет і святкування цього дня в різних країнах світу – Україні, США, Великобританії, Італії, Португалії, Греції, Польщі, Росії, Фінляндії, Японії.

Опублікований: 18-11-2019
Читайте також:
Пізнавальний захід для студентів англомовного проекту від викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2018 року, в День пам’яті та примирення, викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова провела зі студентами 3-го курсу англомовного проекту спеціальності «Туризм» пізнавальний захід, присвячений трагічним подіям Другої світової війни.  Дуже важливо не забувати події того часу, знати героїв, завдяки яким протягом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальний захід для студентів англомовного проекту від викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2018

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету!

25 квітня відбулося планове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалися акредитаційні справи і виносилися рішення щодо надання акредитацій освітнім програмам закладів вищої освіти. У рамках засідання розглядалися акредитаційні справи і освітньо-професійних програм нашого університету. За результатам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету! 03 травня 2023

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021

«АРТЕРІУМ» – корпорація майбутнього

Здобувачі-біотехнологи першого і третього курсів отримали унікальну можливість дізнатися про українську фармацевтичну Корпорацію «Артеріум» та її виробничі потужності, здійснивши онлайн-подорож на сучасне українське фармацевтичне виробництво, де знайшли свою роботу мрії випускники кафедри біотехнології і мікробіології, а нині менеджери Корпоративно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«АРТЕРІУМ» – корпорація майбутнього 20 квітня 2023