Н У Х Т

Корисну інформацію отримали здобувачі й викладачі від фахівця Університету Таксона (США)

24 вересня 2021

Корисну інформацію отримали здобувачі й викладачі від фахівця Університету Таксона (США)

23 вересня здобувачі освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління і викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації долучилися до online-лекції фахівця приймальної комісії, заступника директора з міжнародного підбору та прийому в Університеті Таусона (Towson University, the USA) Хосе Інфанте.

Захід був організований America House Kyiv – передовим центром американської культури, освіти й інформації про США в Україні. Американський дім організовує широкий спектр заходів для громадськості, у тому числі обговорення актуальних освітніх і політичних питань, виступи, семінари, дискусійні клуби та ін.

Студенти часто запитують про те, яка частина аплікаційного пакету є найважливішою і як виокремити свою заявку під час вступу до іноземного вишу. Гість розповів про речі, які можуть зробити привабливим для університету, акцентувавши на аплікаційних документах, зокрема структурі мотиваційного листа, вдале складання якого, може справити враження на приймальну комісію університету для подальшого успішного вступу.

Отриману інформацію можна застосувати на практиці в майбутньому не тільки з перспективою навчання закордоном, але і для розвитку професійного й особистого потенціалу, та складання пакету документів, які вимагає роботодавець при пошуку роботи в Україні, зокрема резюме, супровідного та рекомендаційного листа.

Опублікований: 24-09-2021
Читайте також:
Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

Згідно з навчальним планом з 29 вересня по 12 жовтня 2021 року здобувачі другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання проходили переддипломну практику у провідних закладах столиці та України. Переддипломна прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики 18 жовтня 2021

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше

Фахівці нашого університету користуються заслуженим авторитетом і повагою серед колег за високий професійний рівень й вагомі здобутки. Їх праця високо оцінюється на самих різних рівнях – від державного до фахових і академічних інституцій. Ось і ще два наших колеги здобули заслужене визнання. У рамках наукового семінару, що відбувся на кафедрі тепл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше 06 червня 2019

Відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко зі співробітниками університету

Підготовка до виборів ректора університету виходить на фінішну пряму. Списки виборців уже передані Організаційним комітетом до Головної виборчої комісії і регіональних виборчих комісій. Не раніше, як за 20 і не пізніше, як за 12 годин до початку виборів будуть виготовлені бюлетені для голосування у кількості, що відповідає кількості осіб, які мають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко зі співробітниками університету 04 листопада 2020

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України. От і першокурсники разом із наставником групи, доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук відвіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники 08 січня 2019