Н У Х Т

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи

29 жовтня 2024

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи

До Міжнародного дня кухаря і кулінара кафедрою готельно-ресторанної справи був організований гостьовий лекторій від ресторанної зірки нашої країни.

Спікер освітнього івенту – бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з кулінарії в 2016-2018 роках, організатор проєкту «Дні Української Кухні», Бренд-Амбасадор компанії МЕТRО Віктор Тітов.

Тема онлайн-лекції – «Використання принципів Парето як інструмента конкурентоспроможності ресторану». Аудиторія в онлайні – здобувачі магістерського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії», а також здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти і викладачі кафедри.

Спікер розглянув використання принципів Парето як інструмента конкурентоспроможності ресторанного підприємства й навів аргументовані приклади дії закону Парето у ресторанному бізнесі.

Суть принципу Парето полягає в тому, що 20% зусиль дають 80% результату, а інші 80% зусиль реалізують лише 20%. У закладі ресторанного господарства 20% клієнтів приносять 80% прибутку, 20% страв становлять 80% продажів, 20% витрат становлять 80% фінансових проблем, 20% маркетингових зусиль дозволяють залучити 80% нових гостей ресторану.

Окремо було розглянуто важливість маркетингу і реклами в ресторанному бізнесі, вибір маркетингової стратегії. Обговорено програми лояльності для гостей та проблеми отримання прибутку, зниження витрат, оптимізацію роботи ресторану в умовах воєнного стану.

Лекторій пройшов досить активно, і кожний охочий міг отримати корисні поради для створення власного успішного закладу ресторанного господарства.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний Віктору Тітову за його внесок у розвиток кваліфікованих фахівців сфери гостинності.

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023

Завершується прийом е-заяв вступників

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів для вступників на бакалавра чи наскрізного магістра за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, вступних іспитів і творчих конкурсів, складених в університеті з 1 до 13 липня. Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має відбутися не пізніше 28 липня. У ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується прийом е-заяв вступників 23 липня 2021

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

До дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ підготували онлайн-виставку видань із галузевого машинобудування, інжинірингу харчових і біотехнологічних виробництв, технологічного обладнання харчових і фармацевтичних виробництв за період з 2000-2021 рр., що знаходяться у фондах бібліо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова онлайн-виставка до дня кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 18 січня 2022

Щодо використання у викладанні іноземних мов автентичних матеріалів дискутують з колегами наші викладачі

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк, Надія Шерстюк і Олена Галинська відвідали семінар для викладачів англійської мови, організований фахівцями міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education і проведений 19 лютого в м Києві. Головним питанням, в обговоренні якого взяли участь наші викладачі, було ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо використання у викладанні іноземних мов автентичних матеріалів дискутують з колегами наші викладачі 20 лютого 2020