Н У Х Т

Корисні поради щодо дотримання академічної доброчесності отримали здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

14 жовтня 2022

Корисні поради щодо дотримання академічної доброчесності отримали здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

У рамках Всеукраїнського тижня академічної доброчесності 14 жовтня на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася online-зустріч здобувачів групи ХМ-3-8ск із наставницею групи, к.т.н, доценткою Наталією Іващенко.

Викладачка ознайомила здобувачів із поняттями академічної доброчесності, основними формами академічної недоброчесності. Значна увага була приділена плагіату і порадам, як його уникнути при написанні індивідуальних завдань.

Здобувачам були представлені активні електронні посилання на «Інфобюлетень про академічну доброчесність від Проєкту сприяння академічній доброчесності», нормативні документи НУХТ про академічну доброчесність та методичні рекомендації Науково-технічної бібліотеки НУХТ по оформленню літературних джерел.

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту. Його можна завантажити у форматі .pdf за посиланням. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, що дає можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: оприлюднений демонстраційний варіант НМТ 28 квітня 2022

Дистанційна виробнича практика розпочалася у здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

1 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалася виробнича практика здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» третього курсу денної та денної скороченої форм навчання. Згідно з календарним планом проходження практики відбулася Zoom-конференція. Захід орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційна виробнича практика розпочалася у здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 02 червня 2020

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Студенти групи ОП-3-7 разом зі своєю кураторкою Світланою Камінською відвідали Науково-технічну бібліотеку університету для ознайомлення з можливостями використання електронного каталогу бібліотеки у навчальному процесі. Ця ініціатива була організована з метою сприяння здобувачам освіти у покращенні їхніх навчальних навичок й доступу до літературни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів 16 жовтня 2023